Terină de pește alb cu icre de somon și mărar
Terrina de pește alb cu icre de somon și mărar este o fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 265 calorii. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână albuș de ou, file de talpă gri, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, ceea ce este destul de rău. Încercați Terină de pește alb cu icre de somon și mărar, Ellyn Goodrich ' s halibut din Alaska și somon Gefilte Terrină de pește (Pareve), și Prăjituri de pește cu somon și mărar în 4 pași simpli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la forma de terină de ulei 325 și linia de jos cu o foaie de hârtie de ceară (tăiată pentru a se potrivi), apoi hârtie de ulei.
Îndepărtați orice piele sau tendon argintiu vizibil din pește și tăiați de ambele părți ale oaselor știftului până când toate oasele știftului au fost îndepărtate, apoi tăiați peștele în bucăți de 1 inch. Pur și simplu pește cu sare, piper alb și nucșoară într-un robot de bucătărie până când este foarte neted.
Adăugați albușul de ou și pur și pur până se încorporează, apoi transferați amestecul într-un castron așezat într-un castron mai mare de gheață.
Setați tamis, ecranul în sus, peste o farfurie și lucrați amestecul de pește prin sită aproximativ 2 linguri la un moment dat cu răzuitor până când tot ce rămâne este tendoane. Continuați să lucrați peștele prin sită, răzuind din când în când peștele strecurat din partea inferioară a tamisului și transferându-l într-un castron mare așezat într-un alt castron de gheață.
Se cântărește peștele strecurat pentru a determina cantitatea egală de smântână (1 cană cremă cântărește 8 uncii). Apoi, păstrând amestecul de pește peste gheață, amestecați smântâna în amestecul de pește, aproximativ 1/4 cană odată, cu o spatulă mare de cauciuc până când toată crema este încorporată.
Transferați o pătrime de amestec într-un castron mic și amestecați mărarul. Îndoiți ușor icrele de somon în amestecul de pește rămas.
Răspândiți aproximativ două treimi din amestecul de icre în terină și creați un jgheab larg pe lungime de-a lungul mijlocului cu spatele unei linguri. Umpleți jgheabul cu amestec de mărar, împingându-l ușor și netezind suprafața. Acoperiți cu amestecul de icre rămas și mucegaiul rap ferm pe tejghea pentru a compacta terina. Suprafața netedă cu spatula offset și suprafața de acoperire cu o foaie unsă de hârtie de ceară (partea unsă în jos).
Coaceți într-o baie de apăpână când terina este fermă la atingere și se separă cu ușurință de părțile laterale ale matriței și termometrul introdus în diagonală prin hârtie în centrul registrelor de terină 110 până la 120 F (O frigăruie metalică sau un cuțit subțire cufundat în fundul terinei timp de 5 secunde și îndepărtat se va simți fierbinte), 40 până la 45 de minute.
Transferați terina în matriță într-un raft și lăsați să se răcească cu 10 până la 15 minute înainte de a o desface.
Pentru a desface, îndepărtați hârtia de ceară și rulați un cuțit subțire în jurul marginii interioare a matriței. Inversați o placă de tăiat sau un vas de servit peste terină, apoi reintroduceți și îndepărtați mucegaiul și hârtia de ceară, ștergând orice exces de lichid.
Tăiați terina în felii cu un cuțit ascuțit, susținând fiecare felie ca tăiată cu o spatulă metalică plată și transferând-o ca tăiată pe farfurii mici.
* Disponibil la bridgekitchenware.com.
Terrina poate fi asamblată, dar nu coaptă, cu 1 zi înainte și răcită, acoperită.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris