Terină Cu Coaste Scurte
Terina cu coaste scurte este o fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 12. O porție conține 859 calorii, 29G de proteine, și 82G de grăsime. Pentru $3.05 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Mergeți la magazin și ridicați piper, căței de usturoi, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Coaste scurte, nu atât de scurte, cu tocană de Hominy dintr-o nouă viraj în sud, Terină De Vacanță, și Terină De Șuncă Diabolică.
Instrucțiuni
Gatiti usturoiul in ulei intr-o tigaie grea de 10 inci la foc mic, intorcand ocazional, pana cand este frageda si aurie, aproximativ 15 minute.
Transferați usturoiul cu o lingură cu fante pe o tăietură și amestecați într-o pastă cu o furculiță. Gatiti boiaua, sarea si piperul in uleiul ramas in tigaie la foc mic, amestecand, pana se parfumeaza, aproximativ 1 minut.
Se amestecă uleiul de boia, pasta de usturoi și carnea cu coaste scurte într-un castron mare până se combină bine. Împachetați amestecul într - un vas de 5 până la 6 căni, terină sau castron și lăsați să stea la temperatura camerei 1 oră pentru a permite dezvoltarea aromelor.
Se servește la temperatura camerei.
Terrina poate fi făcută cu 2 zile înainte și răcită, acoperită. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Coaste scurte de vită funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Rabble Merlot cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Merlot]()
Rabla Merlot
Cireș negru sportiv, fructe de pădure întunecate, ciocolată de malț cu note nuanțate de stejar francez de vanilie și mocha. Elegant și rafinat la gust, cu o mulțime de fructe întunecate care duc la un finisaj mătăsos și moale.