Terci De Amarant Cu Rubarbă De Nucă De Cocos
Terci de amarant cu rubarbă de nucă de cocos ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 2 porții cu 609 calorii, 12g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $3.93 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de amarant, lapte de cocos suplimentar și nucă de cocos de servit, curmale medjool și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Terci De Amarant, Plăcintă Cu Dovleac Terci De Amarant, și Terci de amarant cu cremă de afine.
Instrucțiuni
Înmuiați amarantul peste noapte (dacă este posibil.)
Scurgeți și clătiți amarantul.
Combinați cu o cană nucă de cocos și sare. Aduceți amarantul la fierbere și reduceți la foc mic (până la scăzut.) Acoperiți și lăsați să fiarbă timp de 15 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să stea încă 10 minute pentru a se îngroșa amaranth.In o oală separată, combinați cele 3 căni de rubarbă, 1/4 cană de lapte de cocos, 1 lingură de scorțișoară și 1/2 cană de curmale care au fost tăiate și tocate aproximativ.
Se încălzește la mediu scăzut până când rubarba este gătită și s-a descompus. Gustați și adăugați scorțișoară suplimentară, dacă este necesar.Se amestecă rubarba în amarant și se servește.
Se presară cu nucă de cocos prăjită* și lapte de cocos suplimentar.