Tequila La Gratar Portobello

Nevoie de un băuturi fără gluten și vegetariene? Tequila la grătar Portobello ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 314 calorii. Pentru $ 2.49 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Este adus la tine de Toțiretete. 20 de persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți usturoi, ulei de usturoi prăjit, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Salată de pui Tequila-Lime la grătar cu vinetă Tequila-Lime, SALATĂ DE FRIPTURĂ PORTOBELLO LA GRĂTAR CU AVOCADO, LIME ȘI PORUMB LA GRĂTAR, și Pepene Verde La Gratar Cu Tequila.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați împreună tequila, untul topit, uleiul de usturoi prăjit, sucul de lămâie și usturoiul tocat.
Lăsați să stea cel puțin 15 minute.
Preîncălziți grătarul pentru căldură medie.
Ungeți grătarul cu ulei vegetal.
Ungeți feliile de ciuperci cu amestec de tequila și puneți-le pe grătar. Gatiti pana cand feliile de ciuperci incep sa se ofileasca, apoi intoarceti si periati cu mai mult amestec de tequila. Gatiti cateva minute, pana cand ciupercile sunt fragede. Urmăriți cu atenție pentru a nu arde.