TennTucky Blackberry Cobbler

TennTucky Blackberry Cobbler
Reteta TennTucky Blackberry Cobbler ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 5 minute. Această rețetă servește 6 și costă 73 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 418 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână mure, unt, făină cu creștere automată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, ceea ce nu este atât de excelent. Rețete similare includ Blackberry Cobbler, Blackberry Cobbler, și Blackberry Cobbler.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună 1 cană de zahăr, făină și lapte doar până se omogenizează; bateți în unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
2
Se toarnă aluatul într - un vas de copt ușor uns de 12 x 8 inci; presărați mure și restul de 1/4 cană de zahăr uniform peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MureMure
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Coaceți la 350 timp de 1 oră sau până se rumenesc și Bulbuc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Forge beciuri Classique Riesling. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Forge Beciuri Classique Riesling
Forge Beciuri Classique Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 din 2017 Cel mai important vin al Forge beciuri își propune să dezvăluie adevărata natură a vintage-ului și să exploreze terroirul senecalake-ului de Est. Fermentarea are loc cu drojdii indigene în barriques neutre franceze (65%) și restul în oțel inoxidabil. Cu acest nivel de maturitate, fermentațiile au continuat până la sfârșitul primăverii pentru a termina uscarea oaselor.Gutui, lămâie, fenicul și ardeziemingle cu marțipan și ciocolată albă, susținută de aciditate precisă.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista