Tender Beef ' n ' Bean Stew

Tender Beef ' n ' Bean Stew
Tender Beef ' n ' Bean Stew este o fără gluten felul principal. Această rețetă servește 10. O porție conține 228 calorii, 19g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, porumb, orez și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma orezul cu bob lung, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez ca desert. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tocană de vită și fasole, Tocană Mexicană De Vită Și Fasole, și Tocană de vită, fasole și orz pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un 5-qt. aragaz lent, combinați primele 13 ingrediente. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8-9 ore sau până când carnea de vită este fragedă. Se amestecă sosul de roșii; acoperiți și gătiți timp de 30 de minute sau până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
2
Garnisiți cu brânza și smântâna, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 45 m.
Porții10
Scor De Sănătate28
Revista