Tempura De Legume Curry
Tempura de legume curry ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 366 calorii, 11g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ciuperci so button, sare, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Tempura Vegetală, Tempura Vegetală, și Tempura de creveți și legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați feliile de vinete cu 1/2 linguriță de sare; se lasă deoparte timp de 10 până la 15 minute. Apoi, cu un prosop de hârtie, uscați umezeala din felii.
Așezați pasta de curry într-un castron împreună cu 1/4 cană de apă.
Se amestecă bine. Apoi adăugați oul și făina în castron și amestecați ușor. Aluatul ar trebui să fie oarecum cocoloaș.
Adăugați cubul de gheață în aluat chiar înainte de utilizare.
Încălziți uleiul într-un wok sau tigaie la 350 F.
Ridicați o felie de legume și dragați ușor cu făină. Apoi înmuiați felia în aluat și adăugați-o în uleiul fierbinte. Se prăjește timp de 1 până la 2 minute, în funcție de legumă, până când aluatul se rumeneste și leguma este gătită. Ciupercile vor dura mai mult (aproximativ 4 minute).
Transferați legumele prăjite într-un raft pentru a împiedica acoperirea să se înmoaie. Mănâncă cât mai curând posibil pentru o crocantă optimă.