Tempura

Tempura
Rețeta Tempura ar putea satisface pofta japoneză în aproximativ 1 oră. Această rețetă servește 8 și costă 2,57 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 179g de grăsime, și un total de 1776 calorii. Un cuplu de oameni într-adevăr a plăcut acest hor d ' oeuvre. Această rețetă este plăcută de 13 gurmanzi și bucătari. Un amestec de fasole, cartof dulce, făină de orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Tempura Donburi-Tendon-Bol De Orez Tempura, Asparagus Tempura, și Ebi (creveți) tempura pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Bateți făina de tort și făina de orez împreună într-un bol mediu de sticlă și împărțiți-o în jumătate. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De TortFăină De Tort
Făină De OrezFăină De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Încălziți uleiul vegetal într-un cuptor olandez de 5 litri la foc mare până când ajunge la 375 de grade F pe un termometru prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
4
Odată ce temperatura atinge 365 de grade F, bateți oul, apa seltzer și vodca, într-un vas mediu de amestecare și împărțiți-l în jumătate. Puneți jumătate din amestec în frigider pentru a rezerva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SpumantăApă Spumantă
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De PepperoniBețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
5
Se toarnă jumătate din amestecul lichid în jumătate din amestecul uscat și se amestecă pentru a combina, aproximativ 10 până la 15 secunde. Unele bucăți pot rămâne. Setați vasul de sticlă într-un castron mai mare căptușit cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
6
Scufundați cartofii dulci în aluat folosind clești, scurgeți timp de 2 până la 3 secunde peste vas, apoi adăugați la uleiul încins. Reglați căldura pentru a menține între 375 și 400 de grade F. prăjiți 6 până la 8 bucăți, la un moment dat, până când sunt aurii pufoase și foarte ușoare, aproximativ 1 până la 2 minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
7
Scoateți pe un suport de răcire căptușit cu 3 straturi de prosoape de hârtie așezate pe o jumătate de foaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Se presară cu sare, dacă se dorește. Repetați aceeași procedură de scufundare și prăjire cu fasolea verde și frunzele de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Fasole VerdeFasole Verde
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
9
Puneți legumele prăjite pe un platou de servire și serviți ca aperitiv în timp ce pregătiți fructele de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
10
Bateți împreună jumătățile rămase de ingrediente uscate și lichide de aluat ca mai sus și repetați scufundarea și prăjirea cu creveții și fileurile de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
11
Presărați sare, dacă doriți, transferați peștele într-un platou de servire și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mulderbosch Chenin Blanc. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Mulderbosch Chenin Blanc
Mulderbosch Chenin Blanc
Un nas puternic de guava, coajă de tei și pere coapte întărite de caprifoi și flori de portocal. Un gust suculent cu fructul pasiunii opulent, urmând din nas și terminând cu caracteristici de grapefruit tartă. Aciditatea răcoritoare este perfect contracarată de un gust mediu cremos și un condiment subtil derivat din stejar. Vintage 2011 este un stil mai condus de fructe, care este mai proaspăt și mai uscat în comparație cu vintage 2010. Un vin încântător accesibil, care este gura-wateringly moreish.Partener cu crustacee, ton la grătar, sardine la grătar, pui fript cu lămâie și ierburi sau tocănițe de legume.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate10
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista