Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tempehul dulce și acru cu sos picant de arahide. Această rețetă servește 6 și costă 2,68 USD pe porție. O porție conține 683 calorii, 30g de proteine, și 42G de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de piper cayenne, ridiche, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până sirop de arțar ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Mic Dejun Cu Vanilie-Migdale Chia ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tempeh dulce și acru, Tempeh ușor Vegan dulce și acru, și Tacos de pește crocant cu sos picant dulce și acru.
Instrucțiuni
1
Pentru tempeh: într-un castron mic, amestecați împreună uleiurile de susan, sosul de soia, oțetul, Mirina, ghimbirul și usturoiul. Într-o tigaie mare, aranjați tempehul într-un singur strat, turnați marinata peste el și aduceți-l la fierbere peste mare. Reduceți focul la minim, acoperiți tigaia și fierbeți timp de 20 de minute. Descoperiți, ridicați căldura și gătiți tempehul până când tigaia este aproape uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
5 Uncii De Ceață Tocată
Tempeh
6 Chifle Cu Susan, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Scoateți din căldură. (În acest moment tempehul poate fi refrigerat, înfășurat strâns, timp de 1 săptămână.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tempeh
3
Pentru sosul de arahide: într-un blender, combinați untul de arahide, siropul de arțar, sosul de soia, oțetul, ghimbirul, usturoiul și cayenne. Puree, adăugând suficientă apă fierbinte pentru a forma un sos cremos, turnat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și Albastru
Sos De Arahide
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Serviți tempehul peste orez alb cu sosul de arahide și garnisiți cu ridiche, scallion și cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Arahide
Orez Alb
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Ghimbir întreg, Zdrobit
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)