Tehnicile fundamentale ale brioșei durerii clasice de coacere a pâinii

Tehnicile fundamentale ale brioșei durerii clasice de coacere a pâinii
Această rețetă servește 3 și costă 1,74 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 68G de grăsime, și un total de 1537 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 59 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Un amestec de făină de pâine de 71/3 uncii, drojdie de uncie, 1/3 uncii de lapte rece și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Tehnicile fundamentale ale durerii clasice de coacere a pâinii au lait, Tehnicile fundamentale ale baghetelor clasice de coacere a pâinii, și Tehnicile fundamentale ale rulourilor Kaiser de coacere a pâinii clasice.

Instrucțiuni

1
Pregătiți mise en place, având grijă ca apa și laptele să fie de aproximativ 75 de grade.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
2
Așezați untul pe o suprafață de lucru curată și plană și, folosind un sucitor, bateți ușor pe el pentru a se înmuia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
3
Combinați făina de pâine, apa, laptele, ouăle și drojdia în vasul unui mixer electric în picioare prevăzut cu cârligul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Se amestecă la viteză mică timp de aproximativ 5 minute sau până când aluatul începe să devină șubred (amestecat, dar nu neted ca textură) și există o oarecare dezvoltare a glutenului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
5
Adăugați zahărul și sarea, creșteți viteza mixerului la mediu și continuați să amestecați timp de aproximativ 5 minute sau până când aluatul începe să se reunească într-o masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Cu mixerul la foc mic, adăugați untul, puțin câte puțin, și amestecați aproximativ 5 minute, sau până când aluatul s-a reunit și se îndepărtează de bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Ungeți ușor un castron sau un recipient mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Răsturnați aluatul în vasul pregătit. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați-l deoparte să fermenteze timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Descoperiți vasul și pliați aluatul. Din nou, acoperiți cu folie de plastic și lăsați deoparte să fermenteze timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Făinați ușor suprafața de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
11
Descoperiți aluatul și împărțiți-l în trei runde de 450 grame / 16 uncii pe suprafața făinoasă. Acoperiți cu folie de plastic și suport pentru bancă timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
12
Ungeți ușor trei tigăi de pâine de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
13
Pentru a face spălarea ouălor, combinați oul cu 14 grame / 1 lingură de apă într-un castron mic, amestecându-l pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
14
Descoperiți aluatul și, dacă este necesar, făinați ușor suprafața de lucru. Apăsați ușor aluatul pentru a degaza și modelați cu atenție fiecare rundă într-un batard.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
15
Așezați o batardă, cu cusătura în jos, în fiecare tigaie pregătită. Folosind o perie de patiserie, acoperiți ușor partea superioară a fiecărei pâini cu spălarea ouălor. (Nu aruncați spălarea ouălor rămase.) Acoperiți pâinile cu folie de plastic și dovada timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
16
Cu aproximativ o jumătate de oră înainte de a fi gata să coaceți, preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
17
Descoperiți aluatul și din nou, folosind o perie de patiserie, acoperiți ușor partea superioară a fiecărei pâini cu spălarea rămasă a ouălor. (Dacă se dorește, tigăile pot fi așezate pe Tigăi pentru coacere, dar acest lucru nu este necesar.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
18
Transferați pâinile în cuptorul preîncălzit. Balotați timp de 35 de minute sau până când crusta este maro aurie și strălucitoare, iar părțile laterale sunt ferme la atingere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
19
Scoateți din cuptor și transferați-l pe rafturile de sârmă pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții3
Scor De Sănătate12
Revista