Tehnicile fundamentale ale brioșei durerii clasice de coacere a pâinii
Această rețetă servește 3 și costă 1,74 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 68G de grăsime, și un total de 1537 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 59 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Un amestec de făină de pâine de 71/3 uncii, drojdie de uncie, 1/3 uncii de lapte rece și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Tehnicile fundamentale ale durerii clasice de coacere a pâinii au lait, Tehnicile fundamentale ale baghetelor clasice de coacere a pâinii, și Tehnicile fundamentale ale rulourilor Kaiser de coacere a pâinii clasice.
Instrucțiuni
Pregătiți mise en place, având grijă ca apa și laptele să fie de aproximativ 75 de grade.
Așezați untul pe o suprafață de lucru curată și plană și, folosind un sucitor, bateți ușor pe el pentru a se înmuia.
Combinați făina de pâine, apa, laptele, ouăle și drojdia în vasul unui mixer electric în picioare prevăzut cu cârligul.
Se amestecă la viteză mică timp de aproximativ 5 minute sau până când aluatul începe să devină șubred (amestecat, dar nu neted ca textură) și există o oarecare dezvoltare a glutenului.
Adăugați zahărul și sarea, creșteți viteza mixerului la mediu și continuați să amestecați timp de aproximativ 5 minute sau până când aluatul începe să se reunească într-o masă.
Cu mixerul la foc mic, adăugați untul, puțin câte puțin, și amestecați aproximativ 5 minute, sau până când aluatul s-a reunit și se îndepărtează de bol.
Ungeți ușor un castron sau un recipient mare.
Răsturnați aluatul în vasul pregătit. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați-l deoparte să fermenteze timp de 45 de minute.
Descoperiți vasul și pliați aluatul. Din nou, acoperiți cu folie de plastic și lăsați deoparte să fermenteze timp de 45 de minute.
Făinați ușor suprafața de lucru.
Descoperiți aluatul și împărțiți-l în trei runde de 450 grame / 16 uncii pe suprafața făinoasă. Acoperiți cu folie de plastic și suport pentru bancă timp de 15 minute.
Ungeți ușor trei tigăi de pâine de 9 inci.
Pentru a face spălarea ouălor, combinați oul cu 14 grame / 1 lingură de apă într-un castron mic, amestecându-l pentru a se amesteca.
Descoperiți aluatul și, dacă este necesar, făinați ușor suprafața de lucru. Apăsați ușor aluatul pentru a degaza și modelați cu atenție fiecare rundă într-un batard.
Așezați o batardă, cu cusătura în jos, în fiecare tigaie pregătită. Folosind o perie de patiserie, acoperiți ușor partea superioară a fiecărei pâini cu spălarea ouălor. (Nu aruncați spălarea ouălor rămase.) Acoperiți pâinile cu folie de plastic și dovada timp de 2 ore.
Cu aproximativ o jumătate de oră înainte de a fi gata să coaceți, preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Descoperiți aluatul și din nou, folosind o perie de patiserie, acoperiți ușor partea superioară a fiecărei pâini cu spălarea rămasă a ouălor. (Dacă se dorește, tigăile pot fi așezate pe Tigăi pentru coacere, dar acest lucru nu este necesar.)
Transferați pâinile în cuptorul preîncălzit. Balotați timp de 35 de minute sau până când crusta este maro aurie și strălucitoare, iar părțile laterale sunt ferme la atingere.
Scoateți din cuptor și transferați-l pe rafturile de sârmă pentru a se răci.