Tehnicile fundamentale ale baghetelor clasice de coacere a pâinii
Această rețetă servește 4 și costă 42 de cenți pe porție. O porție conține 737 calorii, 25g de proteine, și 3G de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 47 ar spune că a lovit locul. Cap la magazin și ridica uncii făină de pâine, lira 10 2/3 uncii făină de pâine, 2 uncii sare, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este extraordinar. Încercați Tehnicile fundamentale ale rulourilor Kaiser de coacere a pâinii clasice, Tehnicile fundamentale ale durerii clasice de coacere a pâinii au lait, și Tehnicile fundamentale ale brioșei durerii clasice de coacere a pâinii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți mise en place pentru piscină, având grijă ca apa să fie de aproximativ 75 de grade.
Pentru a face piscina, combinați făina de pâine și apa cu drojdia într-un bol mare de amestecare, amestecând cu o lingură de lemn pentru a amesteca. Când este amestecat, răzuiește marginea vasului, acoperă cu folie de plastic și lasă deoparte să fermenteze la 70 de grade timp de 12 până la 14 ore.
Când sunteți gata să faceți aluatul final, pregătiți mise en place.
Combinați făina de pâine cu apa din vasul unui mixer electric în picioare prevăzut cu cârligul.
Se amestecă la viteză mică până se amestecă. Opriți mixerul și autolizați timp de 15 minute.
Adăugați sarea împreună cu drojdia și puneți-o la piscină și amestecați la foc mic timp de 5 minute. Măriți viteza mixerului la mediu și amestecați timp de aproximativ 8 minute sau până când aluatul s-a reunit, dar rămâne ușor lipicios. Verificați dezvoltarea glutenului trăgând o fereastră.
Ungeți ușor un castron sau un recipient mare.
Răsturnați aluatul în vasul pregătit. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați-l deoparte să fermenteze timp de 1 oră.
Descoperiți și pliați aluatul.Din nou, acoperiți cu folie de plastic și lăsați deoparte să fermenteze timp de 1 oră.
Cu aproximativ o oră înainte de a fi gata să coaceți pâinile, puneți piatra de copt sau plăcile în cuptor și preîncălziți la 470 de grade. Dacă folosiți o tigaie pentru a crea abur, puneți-o acum în cuptor.
Făinați ușor o suprafață de lucru curată și plană.
Descoperiți aluatul și împărțiți-l în patru bușteni de 350 de grame / 12 1/2 uncie pe suprafața făinoasă. Acoperiți cu folie de plastic și suport pentru bancă timp de 15 minute.
Descoperiți aluatul și, dacă este necesar, făinați ușor suprafața de lucru. Apăsați ușor aluatul pentru a degaza și modelați cu atenție fiecare buștean într-o baghetă.
Așezați fiecare baghetă, cu cusătura în jos, într-o tigaie pentru baghetă. Acoperiți cu folie de plastic și dovada timp de 45 de minute.
Descoperiți aluatul și, folosind un șchiop sau un aparat de ras, înscrieți imediat pâinile. Pentru a face aburul necesar, adăugați 1 cană de gheață în tigaia fierbinte din cuptor. Transferați imediat tigăile de pâine pe piatra de copt fierbinte din cuptorul preîncălzit.
Coaceți, cu abur, timp de 25 de minute, sau până când crusta are o culoare maro-auriu intens și părțile laterale sunt ferme la atingere.
Scoateți din cuptor și transferați-l pe rafturile de sârmă pentru a se răci.