Tehnicile fundamentale ale baghetelor clasice de coacere a pâinii

Tehnicile fundamentale ale baghetelor clasice de coacere a pâinii
Această rețetă servește 4 și costă 42 de cenți pe porție. O porție conține 737 calorii, 25g de proteine, și 3G de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 47 ar spune că a lovit locul. Cap la magazin și ridica uncii făină de pâine, lira 10 2/3 uncii făină de pâine, 2 uncii sare, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este extraordinar. Încercați Tehnicile fundamentale ale rulourilor Kaiser de coacere a pâinii clasice, Tehnicile fundamentale ale durerii clasice de coacere a pâinii au lait, și Tehnicile fundamentale ale brioșei durerii clasice de coacere a pâinii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți mise en place pentru piscină, având grijă ca apa să fie de aproximativ 75 de grade.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2
Pentru a face piscina, combinați făina de pâine și apa cu drojdia într-un bol mare de amestecare, amestecând cu o lingură de lemn pentru a amesteca. Când este amestecat, răzuiește marginea vasului, acoperă cu folie de plastic și lasă deoparte să fermenteze la 70 de grade timp de 12 până la 14 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
3
Când sunteți gata să faceți aluatul final, pregătiți mise en place.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
4
Combinați făina de pâine cu apa din vasul unui mixer electric în picioare prevăzut cu cârligul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se amestecă la viteză mică până se amestecă. Opriți mixerul și autolizați timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Adăugați sarea împreună cu drojdia și puneți-o la piscină și amestecați la foc mic timp de 5 minute. Măriți viteza mixerului la mediu și amestecați timp de aproximativ 8 minute sau până când aluatul s-a reunit, dar rămâne ușor lipicios. Verificați dezvoltarea glutenului trăgând o fereastră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Ungeți ușor un castron sau un recipient mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Răsturnați aluatul în vasul pregătit. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați-l deoparte să fermenteze timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Descoperiți și pliați aluatul.Din nou, acoperiți cu folie de plastic și lăsați deoparte să fermenteze timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
10
Cu aproximativ o oră înainte de a fi gata să coaceți pâinile, puneți piatra de copt sau plăcile în cuptor și preîncălziți la 470 de grade. Dacă folosiți o tigaie pentru a crea abur, puneți-o acum în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Făinați ușor o suprafață de lucru curată și plană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
12
Descoperiți aluatul și împărțiți-l în patru bușteni de 350 de grame / 12 1/2 uncie pe suprafața făinoasă. Acoperiți cu folie de plastic și suport pentru bancă timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
13
Descoperiți aluatul și, dacă este necesar, făinați ușor suprafața de lucru. Apăsați ușor aluatul pentru a degaza și modelați cu atenție fiecare buștean într-o baghetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
14
Așezați fiecare baghetă, cu cusătura în jos, într-o tigaie pentru baghetă. Acoperiți cu folie de plastic și dovada timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
15
Descoperiți aluatul și, folosind un șchiop sau un aparat de ras, înscrieți imediat pâinile. Pentru a face aburul necesar, adăugați 1 cană de gheață în tigaia fierbinte din cuptor. Transferați imediat tigăile de pâine pe piatra de copt fierbinte din cuptorul preîncălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
16
Coaceți, cu abur, timp de 25 de minute, sau până când crusta are o culoare maro-auriu intens și părțile laterale sunt ferme la atingere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
17
Scoateți din cuptor și transferați-l pe rafturile de sârmă pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În18 hrs
Porții4
Scor De Sănătate6
Revista