Tehnicile fundamentale ale baghetelor clasice de coacere a pâinii

Tehnicile fundamentale ale baghetelor clasice de coacere a pâinii
Această rețetă servește 4 și costă 42 de cenți pe porție. O porție conține 737 calorii, 25g de proteine, și 3G de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 47 ar spune că a lovit locul. Cap la magazin și ridica uncii făină de pâine, lira 10 2/3 uncii făină de pâine, 2 uncii sare, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este extraordinar. Încercați Tehnicile fundamentale ale rulourilor Kaiser de coacere a pâinii clasice, Tehnicile fundamentale ale durerii clasice de coacere a pâinii au lait, și Tehnicile fundamentale ale brioșei durerii clasice de coacere a pâinii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți mise en place pentru piscină, având grijă ca apa să fie de aproximativ 75 de grade.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Pentru a face piscina, combinați făina de pâine și apa cu drojdia într-un bol mare de amestecare, amestecând cu o lingură de lemn pentru a amesteca. Când este amestecat, răzuiește marginea vasului, acoperă cu folie de plastic și lasă deoparte să fermenteze la 70 de grade timp de 12 până la 14 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Când sunteți gata să faceți aluatul final, pregătiți mise en place.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
4
Combinați făina de pâine cu apa din vasul unui mixer electric în picioare prevăzut cu cârligul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Se amestecă la viteză mică până se amestecă. Opriți mixerul și autolizați timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Adăugați sarea împreună cu drojdia și puneți-o la piscină și amestecați la foc mic timp de 5 minute. Măriți viteza mixerului la mediu și amestecați timp de aproximativ 8 minute sau până când aluatul s-a reunit, dar rămâne ușor lipicios. Verificați dezvoltarea glutenului trăgând o fereastră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Ungeți ușor un castron sau un recipient mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Răsturnați aluatul în vasul pregătit. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați-l deoparte să fermenteze timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Descoperiți și pliați aluatul.Din nou, acoperiți cu folie de plastic și lăsați deoparte să fermenteze timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
10
Cu aproximativ o oră înainte de a fi gata să coaceți pâinile, puneți piatra de copt sau plăcile în cuptor și preîncălziți la 470 de grade. Dacă folosiți o tigaie pentru a crea abur, puneți-o acum în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Făinați ușor o suprafață de lucru curată și plană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
12
Descoperiți aluatul și împărțiți-l în patru bușteni de 350 de grame / 12 1/2 uncie pe suprafața făinoasă. Acoperiți cu folie de plastic și suport pentru bancă timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
13
Descoperiți aluatul și, dacă este necesar, făinați ușor suprafața de lucru. Apăsați ușor aluatul pentru a degaza și modelați cu atenție fiecare buștean într-o baghetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
14
Așezați fiecare baghetă, cu cusătura în jos, într-o tigaie pentru baghetă. Acoperiți cu folie de plastic și dovada timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
15
Descoperiți aluatul și, folosind un șchiop sau un aparat de ras, înscrieți imediat pâinile. Pentru a face aburul necesar, adăugați 1 cană de gheață în tigaia fierbinte din cuptor. Transferați imediat tigăile de pâine pe piatra de copt fierbinte din cuptorul preîncălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
16
Coaceți, cu abur, timp de 25 de minute, sau până când crusta are o culoare maro-auriu intens și părțile laterale sunt ferme la atingere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
17
Scoateți din cuptor și transferați-l pe rafturile de sârmă pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În18 hrs
Porții4
Scor De Sănătate6
Revista