Tatin Piersic Caramelizat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Tatin de piersici caramelizat. Această rețetă servește 4 și costă 76 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 243 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Un amestec de înghețată vanillan, piersici freestone—decojite, din foietaj cu unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tatin Piersic Caramelizat, Tarta Cu Mere Caramelizate: Tarte Tatin, și Tarte Tatin Cu Ceapă Dulce Caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Într-o cratiță mică, combinați zahărul, apa și siropul de porumb și aduceți la foc mic la foc moderat. Se fierbe fără a amesteca până se formează un caramel chihlimbar, aproximativ 6 minute.
Se toarnă caramelul într-o tigaie rezistentă la cuptor de 8 inci, înclinându-se pentru a acoperi fundul. Puneți jumătățile de piersică în caramel, tăiați părțile în sus.
Pe o suprafață ușor făinată, tăiați foietajul într-o rundă de 8 inci. Puneți runda peste piersicile din tigaie și coaceți până când patiseria este bogat rumenită și umflată, aproximativ 28 de minute.
Scoateți tigaia din cuptor și lăsați să stea 5 minute. Răsturnați cu grijă tarta de piersici pe o farfurie de tort și lăsați să se răcească ușor.
Tăiați tarta în pene și serviți cu înghețată de vanilie.