Jocul lui Daddy schimbând curcanul cu sos de tigaie rapidă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 83g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 633 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $ 2.34 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 83 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână salvie, maghiran, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 de ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Tati ' s Joc Schimbarea Turcia cu Rapid Pan sos, Făină De Ovăz Sărată Care Schimbă Jocul, și Big Daddy ' s Cheesy sos de cartofi prajiti.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Saramură: într-o oală mare la foc mediu-mare, adăugați apă, salvie, cimbru, lămâie, sare și boabe de piper. Aduceți la fierbere, apoi coborâți focul și fierbeți până când sarea este dizolvată, iar apa este parfumată. Opriți focul și lăsați saramura să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1/2 Crenguță Rozmarin
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Puneți curcanul într-o pungă de prăjire, o pungă mare de plastic sau un bol suficient de mare pentru a-l potrivi cu spațiu pentru saramură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se toarnă lichidul de saramură și se sigilează sau se acoperă. Dacă nu există suficient spațiu pentru tot lichidul din saramură, asigurați-vă că includeți cel puțin ierburile, lămâia și boabele de piper. Refrigerați curcanul până la 3 zile. Când este gata de gătit, scoateți curcanul din frigider și aruncați toate lichidele și solidele sărate. Se usucă curcanul cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
5
Într-un castron mic, amestecați maghiranul, Salvia, toți ardeii și sarea pentru a face frecarea. Frecați pe toate părțile curcanului și stropiți cu ulei. Umpleți cimbrul, salvia și rozmarinul în cavitate, împreună cu 4 din căței de usturoi și 1 din sferturile de ceapă roșie. Lăsați-l să stea pe blat timp de aproximativ 2 ore pentru a ajunge la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Maghiran
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Crenguță Rozmarin
Sare, Pentru Marginile Paharului
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Puneți restul de 2 căței de usturoi, sferturi de ceapă roșie și bulion în fundul unei tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
8
Puneți curcanul pe un suport în tigaia de prăjire. Puneți vârfurile aripilor sub și legați picioarele împreună cu sfoara măcelarului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
Varză Mov, Feliată Mărunt
9
Puneți curcanul la cuptor și coborâți focul la 350 de grade F. prăjiți, ungând la fiecare 30 de minute, până când un termometru citit instantaneu introdus între coapsă și corp înregistrează 160 de grade F, aproximativ 2 până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Adăugați mai mult bulion pe fundul tigaiei, astfel încât picăturile să nu ardă. Lăsați curcanul să se odihnească sub folie de aluminiu slab acoperită timp de aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
11
Scoateți curcanul din tigaie pe o tăietură. Aranjați curcanul sculptat pe un platou de servire și serviți cu sos rapid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Curcan Feliat
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Creveți Sotați, Decojiți
12
Puneți tigaia de prăjire pe blatul aragazului.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
13
Îndepărtați solidele mari, cum ar fi ceapa sau tulpinile de rozmarin, lăsând doar picăturile de tigaie, căței de usturoi înmuiați, sucuri și grăsimi. Rotiți arzătorul la foc mediu-mare și adăugați vinul. Folosind o lingura de lemn racla toate biți din partea de jos a tigaie de prăjire. Într-un castron mic, amestecați împreună făina și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
14
Adăugați-l în tigaie, rupându-l cu o lingură de lemn, în timp ce amestecați. Gatiti aproximativ 1 minut, apoi amestecati in bulionul de curcan si amestecati pana se ingroasa, aproximativ 5 minute. Condimentează cu sare și piper, după gust și toarnă-l într-un bol de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Bulion De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat