Jocul lui Daddy schimbând curcanul cu sos de tigaie rapidă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 83g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 633 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $ 2.34 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 83 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână salvie, maghiran, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 de ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Tati ' s Joc Schimbarea Turcia cu Rapid Pan sos, Făină De Ovăz Sărată Care Schimbă Jocul, și Big Daddy ' s Cheesy sos de cartofi prajiti.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Saramură: într-o oală mare la foc mediu-mare, adăugați apă, salvie, cimbru, lămâie, sare și boabe de piper. Aduceți la fierbere, apoi coborâți focul și fierbeți până când sarea este dizolvată, iar apa este parfumată. Opriți focul și lăsați saramura să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
2 Cesti Catei De Usturoi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1/2 Crenguță Rozmarin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Puneți curcanul într-o pungă de prăjire, o pungă mare de plastic sau un bol suficient de mare pentru a-l potrivi cu spațiu pentru saramură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Se toarnă lichidul de saramură și se sigilează sau se acoperă. Dacă nu există suficient spațiu pentru tot lichidul din saramură, asigurați-vă că includeți cel puțin ierburile, lămâia și boabele de piper. Refrigerați curcanul până la 3 zile. Când este gata de gătit, scoateți curcanul din frigider și aruncați toate lichidele și solidele sărate. Se usucă curcanul cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
5
Într-un castron mic, amestecați maghiranul, Salvia, toți ardeii și sarea pentru a face frecarea. Frecați pe toate părțile curcanului și stropiți cu ulei. Umpleți cimbrul, salvia și rozmarinul în cavitate, împreună cu 4 din căței de usturoi și 1 din sferturile de ceapă roșie. Lăsați-l să stea pe blat timp de aproximativ 2 ore pentru a ajunge la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Maghiran
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 Cesti Catei De Usturoi
1/2 Crenguță Rozmarin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
6
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Puneți restul de 2 căței de usturoi, sferturi de ceapă roșie și bulion în fundul unei tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
8
Puneți curcanul pe un suport în tigaia de prăjire. Puneți vârfurile aripilor sub și legați picioarele împreună cu sfoara măcelarului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
Fasole Cannelloni, Scursa
9
Puneți curcanul la cuptor și coborâți focul la 350 de grade F. prăjiți, ungând la fiecare 30 de minute, până când un termometru citit instantaneu introdus între coapsă și corp înregistrează 160 de grade F, aproximativ 2 până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Adăugați mai mult bulion pe fundul tigaiei, astfel încât picăturile să nu ardă. Lăsați curcanul să se odihnească sub folie de aluminiu slab acoperită timp de aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Scoateți curcanul din tigaie pe o tăietură. Aranjați curcanul sculptat pe un platou de servire și serviți cu sos rapid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Curcan Feliat
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Puneți tigaia de prăjire pe blatul aragazului.
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
13
Îndepărtați solidele mari, cum ar fi ceapa sau tulpinile de rozmarin, lăsând doar picăturile de tigaie, căței de usturoi înmuiați, sucuri și grăsimi. Rotiți arzătorul la foc mediu-mare și adăugați vinul. Folosind o lingura de lemn racla toate biți din partea de jos a tigaie de prăjire. Într-un castron mic, amestecați împreună făina și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Prune Sau Alte Fructe Fierte
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Bomboanele Lui Peachie-o
14
Adăugați-l în tigaie, rupându-l cu o lingură de lemn, în timp ce amestecați. Gatiti aproximativ 1 minut, apoi amestecati in bulionul de curcan si amestecati pana se ingroasa, aproximativ 5 minute. Condimentează cu sare și piper, după gust și toarnă-l într-un bol de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Bulion De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant