Tater Tots
Tater Tots ar putea fi doar fără lactate și lacto ovo vegetarian rețetă pe care o căutați. Această garnitură are 57 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 40 și costă 10 cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sare condimentată, ulei de canolan, cartofi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1200 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Dulce Tater Tater Tots, Conopidă Tater Tots, și Casă Tater Tots.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Gatiti cartofii in apa clocotita pana se inmoaie. Apoi procesați-le folosind un ricer sau o moară de alimente sau zdrobiți-le cu o furculiță pentru o textură mai aglomerată.
Adăugați făina, oul, puțină sare și piper condimentate și combinați.
Formați-vă în bile, apoi aplatizați ușor în discuri.
Lasă-le să se răcească complet.
Încălziți puțin ulei de canola într-o tigaie din fontă și prăjiți totii răciți până devin aurii.
Scurgeți pe un prosop de hârtie.
Puteți îngheța tots după prăjire.
Scoateți din congelator când aveți nevoie de ele și reîncălziți într-un cuptor de 400 de grade F timp de 10 până la 12 minute.