Tater Pui Crocant
Nevoie de o curs principal fără gluten, prietenos cu FODMAP și דל פחמימות,? Puiul Tater Crisp ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 10 porții cu 481 calorii, 22g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați unt, pulpe de pui, fulgi de cartofi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Crisp Gnocchi " Tater Tots, Tater de mere condimentat tot crocant cu frișcă de miere, și Dulce Tater Tater Tots.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Așezați untul topit sau margarina într-un vas sau castron puțin adânc, apoi așezați fulgii de cartofi într-un vas sau castron separat puțin adânc.
Rulați bucățile de pui în unt sau margarină, apoi în fulgi de cartofi.
Așezați bucățile de pui acoperite într-un vas de copt de 9x13 inch, cu pielea în sus.
Coaceți la 400 de grade F (200 de grade C) timp de 1 oră.