Tataki de vită cu ghimbir cu sos de lămâie-soia
Tataki de vită cu ghimbir cu sos de lămâie-soia este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6. Pentru $5.18 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 533 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, ceapă verde, zahăr brun auriu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Satay De Vită Cu Sos De Ghimbir, Tataki De Vită Cu Sos Ponzu, și Rulouri de primăvară vii cu sos de lămâie-ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.frecați 1 lingură de ulei peste carne de vită.
Presărați carnea de vită cu sare și piper.
Încălziți restul de 1 lingură de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Adăugați carne de vită în tigaie și gătiți până se rumenesc, întorcându-se des, aproximativ 5 minute.
Transferați carnea de vită în tigaie. Prăjiți carnea de vită în cuptor până când termometrul introdus în centru înregistrează 54° pentru mediu-rar, aproximativ 35 de minute. Mișto.
Combinați sosul de soia și următoarele 6 ingrediente într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Adăugați carne de vită la marinată. Acoperiți și refrigerați până când carnea de vită este rece, transformând marinada ocazional, cel puțin 4 ore și până la 1 zi. Aruncați marinada din carne de vită.
Tăiați carnea de vită în felii groase de 1/4 inch. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute. Aranjați carnea de vită pe farfurii. Puneți movile mici de daikon, ghimbir și ceapă verde pe farfurii.
Se ornează cu pene de lămâie și shiso.
Se servește cu boluri individuale de sos de lămâie-soia.