Tataki de vită cu ghimbir cu sos de lămâie-soia

Tataki de vită cu ghimbir cu sos de lămâie-soia
Tataki de vită cu ghimbir cu sos de lămâie-soia necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $5.16 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 532 calorii, 32g de proteine, și 38g de grăsime pe porție. Este adus la tine de Epicurious. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lămâi, sos de soia, mirin) și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Tataki de vită cu ghimbir cu sos de lămâie-soia, Satay De Vită Cu Sos De Ghimbir, și Tataki De Vită Cu Sos Ponzu.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 F. frecați 1 lingură de ulei peste carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Presărați carnea de vită cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De VităCarne De Vită
3
Încălziți restul de 1 lingură de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați carne de vită în tigaie și gătiți până se rumenesc, întorcându-se des, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Transferați carnea de vită în tigaie. Prăjiți carnea de vită în cuptor până când termometrul introdus în registrele centrale 130 F pentru mediu-rar, aproximativ 35 de minute. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De VităFriptură De Vită
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
6
Combinați sosul de soia și următoarele 6 ingrediente într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
7
Adăugați carne de vită la marinată. Acoperiți și refrigerați până când carnea de vită este rece, transformând marinada ocazional, cel puțin 4 ore și până la 1 zi. Aruncați marinada din carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Carne De VităCarne De Vită
8
Tăiați carnea de vită în felii groase de 1/4 inch. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute. Aranjați carnea de vită pe farfurii. Puneți movile mici de daikon, ghimbir și ceapă verde pe farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Ridiche DaikonRidiche Daikon
GhimbirGhimbir
Movile BarMovile Bar
Carne De VităCarne De Vită
9
Se ornează cu pene de lămâie și shiso.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
10
Se servește cu boluri individuale de sos de lămâie-soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
LămâieLămâie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista