Tataki de vită cu ghimbir cu sos de lămâie-soia
Tataki de vită cu ghimbir cu sos de lămâie-soia necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $5.16 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 532 calorii, 32g de proteine, și 38g de grăsime pe porție. Este adus la tine de Epicurious. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lămâi, sos de soia, mirin) și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Tataki de vită cu ghimbir cu sos de lămâie-soia, Satay De Vită Cu Sos De Ghimbir, și Tataki De Vită Cu Sos Ponzu.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F. frecați 1 lingură de ulei peste carne de vită.
Presărați carnea de vită cu sare și piper.
Încălziți restul de 1 lingură de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Adăugați carne de vită în tigaie și gătiți până se rumenesc, întorcându-se des, aproximativ 5 minute.
Transferați carnea de vită în tigaie. Prăjiți carnea de vită în cuptor până când termometrul introdus în registrele centrale 130 F pentru mediu-rar, aproximativ 35 de minute. Mișto.
Combinați sosul de soia și următoarele 6 ingrediente într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Adăugați carne de vită la marinată. Acoperiți și refrigerați până când carnea de vită este rece, transformând marinada ocazional, cel puțin 4 ore și până la 1 zi. Aruncați marinada din carne de vită.
Tăiați carnea de vită în felii groase de 1/4 inch. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute. Aranjați carnea de vită pe farfurii. Puneți movile mici de daikon, ghimbir și ceapă verde pe farfurii.
Se ornează cu pene de lămâie și shiso.
Se servește cu boluri individuale de sos de lămâie-soia.