Tata ' s Carne de vită și arpagic Dip
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și primar? Carnea de vită și arpagicul tatălui ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 7 și costă 1,54 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 47G de grăsime, și un total de 499 calorii. Este perfect pentru Super Bowl. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Un amestec de brânză cheddar ușoară, cremă de brânză, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 33%. Încercați Friptură de vită cu cartofi prăjiți arpagic, Potpie de vită și praz cu crustă de arpagic, și Pizza Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați smântâna și arpagicul, smântâna și crema de brânză împreună într-un castron mare.
Îndoiți ceapa verde, carnea de vită uscată și brânza Cheddar în amestecul de brânză cremă.
Acoperiți scufundarea cu folie de plastic și dați-o la frigider până se fixează, cel puțin 1 oră.