Tartă Rustică Cu Pere

Tartă Rustică Cu Pere
Tarta rustică de pere ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă 47 de cenți pe porție. O porție conține 234 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 27 ar spune că a lovit locul. Un amestec de lapte bătut cu conținut scăzut de grăsimi, apă, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tartă Rustică Cu Pere, Tartă Rustică Cu Pere, și Tartă Rustică Cu Pere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti crusta, într-un castron mediu amestecați împreună făina de patiserie integrală, făina universală, zahărul granulat și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați untul și folosind două cuțite sau un tăietor de patiserie, tăiați untul în amestecul de făină până obțineți o textură de pietriș, desigur. Într-un castron mic combinați laptele de unt și apa cu gheață. Folosind o furculiță, amestecați treptat amestecul de lapte de unt în amestecul de făină. Puneți aluatul într-o rundă de 4 inci și înfășurați în folie de plastic. La frigider 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Făină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este NecesarFăină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este Necesar
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Între timp, preîncălziți cuptorul la 425 grade F și pregătiți umplutura. Cojiți perele, înmuiați-le și tăiați-le în felii de 1/4 inci. Într-un castron mare aruncați feliile de pere cu sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
4
Presărați amidonul de porumb, zahărul brun și scorțișoara și aruncați până când perele sunt acoperite uniform. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
5
Pe o suprafață ușor înmuiată, rotiți aluatul răcit într-un cerc mare de aproximativ nouă centimetri în diametru. Aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament și drapând aluatul peste sucitor, transferați pe foaia de copt pregătită. În cazul în care aluatul se rupe la toate patch-l cu degetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni GenerosPătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
6
Aranjați perele într-o movilă în centrul aluatului, lăsând o graniță de 2 inci. Îndoiți marginea peste umplutură. Acesta va acoperi doar perele parțial și nu trebuie să fie uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
7
Coaceți tarta timp de 15 minute, apoi reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F, păstrând tarta în cuptor tot timpul și coaceți încă 40 de minute, până când perele sunt fragede și crusta se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
8
Într-un castron mic amestecați împreună mierea și apa clocotită pentru a face o glazură. Când tarta este gata, scoateți-o din cuptor și periați glazura de miere peste tot în partea de sus a fructelor și crustei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
9
Se transferă pe o farfurie pentru a se răci ușor.
10
Tăiați în 6 pene și serviți cald sau la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista