Tartă Rustică Cu Pere
Tarta rustică de pere ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă 47 de cenți pe porție. O porție conține 234 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 27 ar spune că a lovit locul. Un amestec de lapte bătut cu conținut scăzut de grăsimi, apă, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tartă Rustică Cu Pere, Tartă Rustică Cu Pere, și Tartă Rustică Cu Pere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti crusta, într-un castron mediu amestecați împreună făina de patiserie integrală, făina universală, zahărul granulat și sarea.
Adăugați untul și folosind două cuțite sau un tăietor de patiserie, tăiați untul în amestecul de făină până obțineți o textură de pietriș, desigur. Într-un castron mic combinați laptele de unt și apa cu gheață. Folosind o furculiță, amestecați treptat amestecul de lapte de unt în amestecul de făină. Puneți aluatul într-o rundă de 4 inci și înfășurați în folie de plastic. La frigider 30 de minute.
Între timp, preîncălziți cuptorul la 425 grade F și pregătiți umplutura. Cojiți perele, înmuiați-le și tăiați-le în felii de 1/4 inci. Într-un castron mare aruncați feliile de pere cu sucul de lămâie.
Presărați amidonul de porumb, zahărul brun și scorțișoara și aruncați până când perele sunt acoperite uniform. Pune deoparte.
Pe o suprafață ușor înmuiată, rotiți aluatul răcit într-un cerc mare de aproximativ nouă centimetri în diametru. Aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament și drapând aluatul peste sucitor, transferați pe foaia de copt pregătită. În cazul în care aluatul se rupe la toate patch-l cu degetele.
Aranjați perele într-o movilă în centrul aluatului, lăsând o graniță de 2 inci. Îndoiți marginea peste umplutură. Acesta va acoperi doar perele parțial și nu trebuie să fie uniform.
Coaceți tarta timp de 15 minute, apoi reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F, păstrând tarta în cuptor tot timpul și coaceți încă 40 de minute, până când perele sunt fragede și crusta se rumenesc.
Într-un castron mic amestecați împreună mierea și apa clocotită pentru a face o glazură. Când tarta este gata, scoateți-o din cuptor și periați glazura de miere peste tot în partea de sus a fructelor și crustei.
Se transferă pe o farfurie pentru a se răci ușor.
Tăiați în 6 pene și serviți cald sau la temperatura camerei.