Tartă proaspătă de smochine cu crustă de porumb de rozmarin și cremă de Mascarpone de lămâie

Tartă proaspătă de smochine cu crustă de porumb de rozmarin și cremă de Mascarpone de lămâie
Tarta proaspătă de smochine cu crustă de porumb de rozmarin și cremă de Mascarpone de lămâie necesită aproximativ 75 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 2,24 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 641 calorii, 9g de proteine, și 36g de grăsime pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână făină, zahăr, rozmarin și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tartă de pere cu glazură de Port cu crustă de rozmarin-porumb, Placinta de afine cu crusta de faina de porumb si crema de lamaie, și Tort Angel Food cu cremă Mascarpone cu lămâie-ghimbir și fructe proaspete pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulsați împreună făina, făina de porumb, zahărul și sarea într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Adăugați unt și rozmarin și pulsați până când amestecul seamănă cu o masă grosieră cu niște bucăți mici de unt (aproximativ de mărime de mazăre).
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
UntUnt
3
Stropiți uniform cu 4 linguri de apă cu gheață și pulsați până când sunt încorporate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
4
Strângeți ușor o mână mică: dacă nu se ține împreună, adăugați mai multă apă, 1/2 lingură odată, pulsând după fiecare adăugare și continuând să testați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
5
Apăsați aluatul uniform pe părțile inferioare și în sus ale tigaiei cu degetele făinoase. Neteziți aluatul cu o mică spatulă metalică offset sau spatele unei linguri (făinată dacă este necesar), apoi rulați un sucitor deasupra tigaiei pentru a tăia aluatul la culoare cu janta. Se răcește crusta până se întărește, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
Formă TartăFormă Tartă
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
TigaieTigaie
6
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Coaceți crusta în mijlocul cuptorului până când centrul și marginile sunt aurii, 25 până la 30 de minute (nu vă faceți griji dacă fundul crustei se fisurează), apoi răciți în tigaie pe un raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
1
Bateți împreună smântână, mascarpone, zahăr, coajă și sare într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
SmântânăSmântână
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Încălziți jeleul și mierea într-o cratiță mică la foc moderat, amestecând, până când jeleul este topit, aproximativ 4 minute, apoi răciți ușor glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
MiereMiere
JeleuJeleu
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Îndepărtați partea de tartă și întindeți crema de mascarpone în coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
4
Tăiați smochinele pe lungime în felii groase de 1/4 inch și aranjați decorativ peste cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
SmochineSmochine
5
Ungeți smochinele cu glazură de miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
MiereMiere
SmochineSmochine
1
* Crusta poate fi făcută cu 1 zi înainte și păstrată, acoperită, la temperatura camerei. * Amestecul de Mascarpone poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, acoperit. * Tarta poate fi asamblată cu 1 oră înainte și păstrată, acoperită slab, la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În75 hrs
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista