Tartă Meyer Lemon Curd

Tartă Meyer Lemon Curd
Tarta Meyer Lemon Curd este o rețetă fără gluten, lacto ovo vegetariană și prietenoasă cu fodmap, cu 12 porții. Acest desert are 336 de calorii, 3 g de proteine și 21 g de grăsime per porție. Pentru 88 de cenți per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au facut aceasta reteta si ar face-o din nou. Această rețetă de la Foodnetwork necesită suc de lămâie Meyer, unt, unt și gălbenuș de ou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 15%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Tarta Meyer Lemon Curd, Meyer Lemon Curd și Meyer Lemon Curd.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
1
Pune untul, zahărul, făina, gălbenușul de ou și sarea într-un robot de bucătărie și pulsați timp de 30 până la 60 de secunde sau până când amestecul are o consistență granuloasă, sau ceea ce îmi place să numesc etapa „Parmezan”.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2
Adăugați jumătate din apă și pulsați robotul de bucătărie de 2-3 ori. Aluatul ar trebui să înceapă să se împletească, adăugați apa rămasă dacă este necesar. Verificați consistența aluatului strângând o mână mică în pumn. Daca aluatul ramane impreuna, este consistenta potrivita. Dacă nu, pulsați aluatul cu puțină apă. Când aluatul a atins consistența potrivită, aruncați-l pe o suprafață de lucru curată. Folosind călcâiul mâinii, ungeți aluatul drept înainte și rulați-l înapoi cu vârful degetelor. Repetați acest proces de încă 1 până la 2 ori, pudrați cu făină dacă este necesar. Formați aluatul într-un disc, înfășurați în folie de plastic și lăsați-l la frigider pentru cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
3
Pe o suprafață de lucru înfăinată ușor, întindeți aluatul până la o grosime de 1/8 până la 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
4
Așezați aluatul în tava de tartă. Împingeți aluatul în părțile laterale ale tăvii de tartă, rulând o mică bucată de aluat într-o bilă și împingând-o în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
5
Rulați marginea de sus a tavii de tartă cu sucitorul pentru a tăia aluatul suplimentar din tavă și a crea o margine crocantă. Acoperiți aluatul cu folie de aluminiu și împingeți ușor folia în marginile laterale pentru a se potrivi în tigaie. Acest lucru va ajuta la menținerea părților laterale ale tartei înalte și drepte în timp ce se gătește. Umpleți coaja de tartă cu fasolea uscată și puneți la cuptorul preîncălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
2 Pachete (8 Uncii) De Ciocolată Semi-dulce Pentru Copt BAKER'S, Topită2 Pachete (8 Uncii) De Ciocolată Semi-dulce Pentru Copt BAKER'S, Topită
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
6
Coaceți timp de 10 până la 12 minute, îndepărtați folia și fasolea și coaceți încă 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
7
Scoateți coaja de tartă din cuptor și răciți. Aluatul trebuie să fie auriu și crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Într-un castron, combinați sucul de lămâie, coaja, zahărul, ouăle și sarea și amestecați până la o consistență omogenă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
10
Puneți într-o cratiță și aduceți la foc mediu. Gatiti, amestecand, constant pana cand amestecul se ingroasa, aproximativ 12 pana la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
11
Luați de pe foc și adăugați untul, câte 2 bucăți o dată, până când se încorporează și are o consistență mătăsoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
12
Turnați lemon curd în coaja de tartă pregătită și coaceți în cuptorul preîncălzit până când lemon curd s-a întărit, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caș De LămâieCaș De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
13
Lasati sa se raceasca complet inainte de a taia.
14
Pentru ornat: Într-un castron mic, amestecați afinele, zahărul și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (8 Uncii) Cremă De Brânză, Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Pachet (8 Uncii) Cremă De Brânză, Tăiată în Cuburi De 1 Inch
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
15
Serviți alături de felii de tartă.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru Tartă. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista