Rețeta Tarta de spanac cu ciuperci fără crustă poate fi făcută în aproximativ 50 de minute. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 211 calorii. Pentru 1,51 USD pe porție, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită ceapă, ciuperci, amestec de brânză mexicană și lapte. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 91%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Quiche de spanac și ciuperci fără crustă, Quiche de spanac și ciuperci fără crustă, și Quiche de spanac și ciuperci fără crustă.
Instrucțiuni
1
Înveliți un 9-in. placă de plăcintă cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
2
Presărați fundul și părțile laterale cu pesmet; scuturați excesul. Puneți placa deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Zahăr Roșu Grosier
3
Într-o tigaie antiaderentă, sotati ciupercile și ceapa în ulei timp de 12-14 minute sau până când tot lichidul s-a evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Se ia de pe foc; se amestecă spanacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
5
Într-un castron, combinați laptele, înlocuitorul de ouă, sarea și piperul. Se amestecă amestecul de spanac, 1 cană de amestec de brânză mexicană și parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Cești De Smântână Redusă în Grăsimi, împărțite
Brânză Mexicană
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Chifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
6
Se toarnă în plăcuța pregătită.
7
Coaceți la 350 de euro timp de 35-40 de minute sau până când un cuțit introdus în apropierea centrului iese curat.
Tartă în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.