Tartă de sfeclă aurie cu brânză de capră, busuioc violet și vinetă de semințe de Mac
Această rețetă servește 6. O porție conține 210 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $3.14 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână semințe de mac, parmezan, brânză de capră și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tartă de roșii cu crustă de semințe de Mac și brânză de capră, Salată de pui cu căpșuni și Avocado cu brânză de capră prăjită crocantă și miere lămâie Dijon Vinaigrette cu semințe de Mac, și Tartă cu brânză de capră cu roșii cu vinaigretă de lămâie-busuioc.
Instrucțiuni
1
Pregătiți rețeta Extra Rich short Crust rețetă găsită aici Produse de patiserie scurte Extra Rich. Împărțiți aluatul în jumătate, formați în 2 discuri de aproximativ 5 inci în diametru și 3/4 inci grosime. Înfășurați în plastic. Refrigerați aluatul cel puțin 1 oră (sau până la 2 zile) sau congelați până la 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Produse De Patiserie Scurtă
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2
Așezați oțet balsamic, 2 linguri ulei de măsline, 1 lingură parmezan, semințe de mac, zahăr, șalotă și câte un vârf de sare și piper kosher într-un borcan cu un capac etanș. Se agită bine. Puneți vinaigreta deoparte cel puțin 1 oră pentru ca aromele să se unească. Apoi agitați din nou chiar înainte de servire.Setați suportul cuptorului în poziția centrală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Fulgi De Cocos, Prajit, Optional
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Frișcă Suplimentară Groasă
Zahăr Roșu Grosier
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Se încălzește cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Așezați sfecla pe o bucată mare de folie de tablă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
5
Stropiți cu restul de 2 linguri de ulei de măsline, câte un vârf de sare și piper. Închideți complet în folie, creând un pachet strâns. Mutați sfecla învelită în folie într-o tigaie. Prăjiți până se înmoaie, aproximativ 1 oră (în funcție de mărimea sfeclei). Sfecla este complet gătită atunci când un cuțit mic ascuțit poate fi introdus până la centru, cu o rezistență foarte mică. Se lasă deoparte să se răcească oarecum, înfășurat lejer în folie. Lăsați cuptorul pornit și setați la 400 de grade F. Folosiți o suprafață ușor făinată și un sucitor ușor făinat pentru a întinde un disc din aluatul răcit până la o rundă puțin mai mare de 11 inci în diametru, cu o grosime generoasă de 1/8 inci. Poate fi util să rulați acest aluat între două foi de pergament sau hârtie de ceară, dacă preferați. Salvați celălalt disc de aluat pentru o altă utilizare. Îndoiți cu grijă aluatul rulat în jumătate și glisați-l pe sucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Sifonada De Frunze De Kale
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Transferați pe o foaie de copt tapetată cu pergament. Desfaceți aluatul, așezându-l perfect plat pe foaie. Folosiți o farfurie de cină de 10 până la 11 inci ca șablon pentru a tăia o rundă de aluat perfect formată. Aruncați garniturile. Înțepați aluatul rotund peste tot cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
7
Presărați partea superioară a aluatului rotund cu restul de 1 lingură de parmezan ras. Se dă la frigider până se răcește, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Ras
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
8
Coaceți rotund răcit în cuptorul încălzit până când este ușor auriu, aproximativ 18 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Scoateți din cuptor. Puneți crusta deoparte pe un suport pentru a se răci, încă pe foaia de copt.Când sfecla este suficient de rece pentru a fi manipulată, tăiați capetele rădăcinii și tulpinii. Folosiți degetele pentru a freca pielea. Dacă pielea nu se îndepărtează ușor, readuceți sfecla la cuptor pentru încă 10 minute.Odată decojite, feliați sfecla în runde foarte uniforme, cu grosimea de aproximativ 1/8 inch. O mandolină este utilă, dar nu este necesară.Porniți broiler.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Mandolină
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Așezați crusta coaptă încă pe foaia de copt din fața dvs. Începând de pe marginea exterioară, așezați felii de sfeclă ușor suprapuse în cercuri concentrice. Lucrați în sensul acelor de ceasornic, spre centru până când tarta este complet acoperită. Salvați o felie deosebit de frumoasă pentru centru. S-ar putea să aveți felii suplimentare. Condimentați ușor tarta cu un vârf de sare și piper.Feliați brânza de capră în 6 sau 7 runde, așezându-le deasupra sfeclei într-un model atractiv. Mutați tarta în broiler și rumeniți ușor brânza și sfecla începe să se onduleze, aproximativ 3 minute. Poate fi necesar să rotiți tigaia la jumătatea drumului pentru a vă asigura că brânza se rumeneste uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Brânză De Capră
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Sifonada De Frunze De Kale
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Creveți Sotați, Decojiți
11
Garnisiți Tarta cu frunze proaspete de busuioc. Feliați și serviți cu vinetă pe lateral.servește 6 până la 8alte alegeri de cruste pentru această rețetă includ: produse de patiserie de bază sărate, crustă de brânză cremă și crustă de plăcintă sărată fără Gluten.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Aluat De Plăcintă
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat