Tartă de rădăcină caramelizată cu susul în jos
Tarta rădăcină caramelizată cu susul în jos necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 368 calorii, 7g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de zahăr, bulion de pui degresat cu grăsimi, frunze de rozmarin și salvie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Tartă De Caise Caramelizată Cu Susul În Jos, Tartă Cu Mere Caramelizate Cu Susul În Jos, și Tarte De Mere Tatin {Cu Susul În Jos Tartă De Mere Caramelizate} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, amestecați 1 cană de făină și 1/4 linguriță de sare.
Adăugați 4 linguri de unt și toată scurtarea. Cu un blender de patiserie sau degetele, tăiați sau frecați untul și scurtați până când amestecul formează bucăți de mazăre.
Se presară 2 linguri de apă rece peste amestec și se amestecă cu o furculiță doar până se umezește uniform. Cu mâinile ușor făinoase, strângeți ușor aproximativ 1/4 cană de aluat într-o bilă. Dacă nu se va ține împreună, se sfărâmă înapoi în castron și se presară cu încă 1 lingură de apă; se amestecă din nou cu o furculiță până se umezește uniform.
Cu mâinile ușor făinoase, adunați tot aluatul într-o bilă. Introduceți un disc de 6 inci, înfășurați în plastic și răciți până când este ferm, 20 până la 30 de minute.
Între timp, curățați sfecla, morcovii, napii și ceapa; tăiați și aruncați vârfurile și capetele.
Tăiați napii și sfecla în bucăți de aproximativ 1 inch. Cojiți usturoiul, dar păstrați cuișoarele întregi. Ar trebui să aveți aproximativ 8 cupe legume total; salva orice suplimentare pentru alte utilizări.
Într - o tigaie rezistentă la cuptor de 10 până la 11 inci (cu 2-până la 2 3/4 - qt. capacitate), topiți restul de 1 lingură de unt cu ulei la foc mediu.
Adăugați 1/2 cană bulion, sfeclă, morcovi, napi, ceapă și usturoi. Aduceți la fierbere, apoi reduceți căldura, acoperiți și fierbeți, amestecând ocazional, până când legumele sunt fragede când sunt străpunse, 20 până la 30 de minute. Descoperiți și adăugați restul de 1/4 cană de bulion și oțetul, ierburile tocate și zahărul. Amestecând des pentru a preveni arderea, gătiți la foc mare până când cea mai mare parte a lichidului este evaporată și sucurile de tigaie sunt groase și siropoase, 3 până la 5 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și condimentați legumele după gust cu sare și piper. Pune deoparte.
Pe o placă, suprapuneți foi de hârtie cerată pentru a face un pătrat de 16 inci. Desfaceți aluatul, praful cu făină și puneți-l pe hârtie. Acoperiți cu mai multă hârtie cerată. Cu lovituri scurte și blânde, rotiți aluatul într-o rundă uniformă de 12 inci.
Îndepărtați stratul superior de hârtie cerată, răsturnați aluatul peste legume și îndepărtați hârtia rămasă. Tuck marginea aluatului între legume și tigaie.
Tăiați patru orificii de 1 inch lângă centrul aluatului.
Coaceți în mijlocul unui cuptor obișnuit sau cu convecție 400 până când patiseria este aurie profundă, 30 până la 40 de minute.
Se lasă să se răcească pe un suport timp de 5 minute. Slăbiți crusta din părțile laterale ale tigaiei.
Așezați o placă de servire cu ramă peste crustă. Folosind suporturi pentru oală, țineți placa și tigaia împreună, răsturnați tigaia peste placă și ridicați tigaia.
Garnisiți Tarta cu crengute proaspete de plante.
Tăiați în pene și serviți cu smântână pentru a lingura peste porții individuale.