Tartă De Ceapă Rustică
Tarta de ceapă rustică ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care o căutați. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 228 calorii. Mergeți la magazin și ridicați crusta de plăcintă gata de utilizare, crema knudsen, brânza cremă philadelphia și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 18 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tartă Rustică Cu Smochine, Ceapă Și Pere, Tartă Rustică Cu Cartofi Și Ceapă Caramelizată, și Somon glazurat cu cireșe cu tartă rustică salsa de cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti ceapa si slanina in tigaie la foc mediu 10-12 min. sau până când ceapa este fragedă, amestecând frecvent.
Se încălzește cuptorul la 204°. desfaceți crusta de plăcintă pe foaia de copt.
Se amestecă crema de brânză și smântână până se amestecă; se întinde pe crustă. Lingura ceapa amestec peste crema de branza amestec; răspândit în termen de 2 cm de marginea crustei.
Se presară cu brânză elvețiană. Îndoiți marginea crustei peste umplutură, lăsând deschiderea în centru și plierea marginii crustei, după cum este necesar pentru a se potrivi.
Coaceți 12 până la 15 min. sau până când crusta este ușor rumenită. Se răcește ușor.