Tartă De Ceapă Franceză
Reteta Tarta de ceapa franceza ar putea satisface pofta ta mediteraneana in aproximativ 34 minute. Pentru 18 cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 40. O porție conține 37 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți hamsii plate, măsline, coajă rulată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați TARTĂ DE CEAPĂ FRANCEZĂ, Tartă De Ceapă Franceză, și Supa de ceapă franceză a acoperit pizza și salată de pâine franceză cu vinetă Dijon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 F. tapetați o farfurie de plăcintă de 9 inci sau o cutie de tartă canelată de 9 inci cu fundul detașabil cu piecrust.
Întindeți ceapa și măslinele peste aluat. Se acoperă cu hamsii, dacă se dorește, și se presară parmezan.
Coaceți până când crusta este maro aurie și crocantă, 25 până la 28 de minute.