Tartă Cu Var Cheie

Tartă Cu Var Cheie
Tarta cu var cheie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 307 calorii, 8g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou pasteurizate, o picătură de sare, lapte condensat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Inch Miniatura Cheie Lime Plăcinte, și Key Lime Hatch Chile Gelato: cum se utilizează ardeii iute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti crusta, lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
2
Puneți făina, 1/2 linguriță zahăr și sare într-un robot de bucătărie; pulsează de 2 ori sau până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Adăugați unt și ulei; puls de 5 ori sau până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Stropiți amestecul de făină cu apă și oțet; pulsează de 10 ori sau doar până se combină. Apăsați ușor amestecul într-un cerc de 3 inci pe folie de plastic și acoperiți și răciți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
5
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Suprapuneți ușor 2 foi de folie de plastic pe o suprafață ușor umedă. Desfaceți și așezați aluatul răcit pe folie de plastic. Acoperiți cu 2 foi suplimentare de folie de plastic suprapusă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
7
Rulați aluatul, încă acoperit, într-un cerc de 10 inci. Potriviți aluatul, cu folie de plastic în sus, într-o tigaie rotundă cu fund detașabil de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Formă TartăFormă Tartă
8
Îndepărtați folia de plastic rămasă. Apăsați aluatul pe fundul și părțile laterale ale tigaiei. Pierceți fundul aluatului cu o furculiță. Aliniați fundul aluatului cu o bucată de hârtie pergament; aranjați greutățile plăcintei pe hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
TigaieTigaie
9
Coaceți la 425 timp de 16 minute sau până când marginea este ușor rumenită.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Îndepărtați greutățile plăcintei și hârtia pergament; coaceți încă 5 minute sau până când fundul crustei se rumeneste ușor. Se răcește pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
11
Reduceți temperatura cuptorului la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Pentru a pregăti umplutura, combinați coaja, sucul, gălbenușurile de ou și laptele, amestecând cu un tel până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
SucSuc
LapteLapte
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
13
Se toarnă în crusta pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
14
Coaceți la 350 timp de 15 minute sau până când este setat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
15
Scoateți tarta din cuptor; așezați pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
16
Creșteți temperatura cuptorului la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
17
Pentru a pregăti bezea, așezați crema de tartru și albușurile de ou într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mare până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
18
Adăugați 1/4 cană de zahăr, 1 lingură la un moment dat, bătând până se formează vârfuri tari; bate în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
ZahărZahăr
19
Întindeți bezea uniform peste umplutură, etanșând până la marginea crustei. Faceți vârfuri cu spatele unei linguri (prezentat aici).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
20
Coaceți la 425 timp de 4 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
21
Se servește răcit sau la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista