Tartă Cu Var Cheie
Tarta cu var cheie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 307 calorii, 8g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou pasteurizate, o picătură de sare, lapte condensat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Inch Miniatura Cheie Lime Plăcinte, și Key Lime Hatch Chile Gelato: cum se utilizează ardeii iute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti crusta, lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Puneți făina, 1/2 linguriță zahăr și sare într-un robot de bucătărie; pulsează de 2 ori sau până se combină.
Adăugați unt și ulei; puls de 5 ori sau până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Stropiți amestecul de făină cu apă și oțet; pulsează de 10 ori sau doar până se combină. Apăsați ușor amestecul într-un cerc de 3 inci pe folie de plastic și acoperiți și răciți timp de 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 42
Suprapuneți ușor 2 foi de folie de plastic pe o suprafață ușor umedă. Desfaceți și așezați aluatul răcit pe folie de plastic. Acoperiți cu 2 foi suplimentare de folie de plastic suprapusă.
Rulați aluatul, încă acoperit, într-un cerc de 10 inci. Potriviți aluatul, cu folie de plastic în sus, într-o tigaie rotundă cu fund detașabil de 9 inci.
Îndepărtați folia de plastic rămasă. Apăsați aluatul pe fundul și părțile laterale ale tigaiei. Pierceți fundul aluatului cu o furculiță. Aliniați fundul aluatului cu o bucată de hârtie pergament; aranjați greutățile plăcintei pe hârtie.
Coaceți la 425 timp de 16 minute sau până când marginea este ușor rumenită.
Îndepărtați greutățile plăcintei și hârtia pergament; coaceți încă 5 minute sau până când fundul crustei se rumeneste ușor. Se răcește pe un suport de sârmă.
Reduceți temperatura cuptorului la 35
Pentru a pregăti umplutura, combinați coaja, sucul, gălbenușurile de ou și laptele, amestecând cu un tel până se omogenizează bine.
Se toarnă în crusta pregătită.
Coaceți la 350 timp de 15 minute sau până când este setat.
Scoateți tarta din cuptor; așezați pe un suport de sârmă.
Creșteți temperatura cuptorului la 42
Pentru a pregăti bezea, așezați crema de tartru și albușurile de ou într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mare până se spumează.
Adăugați 1/4 cană de zahăr, 1 lingură la un moment dat, bătând până se formează vârfuri tari; bate în vanilie.
Întindeți bezea uniform peste umplutură, etanșând până la marginea crustei. Faceți vârfuri cu spatele unei linguri (prezentat aici).
Coaceți la 425 timp de 4 minute sau până se rumenesc.
Se servește răcit sau la temperatura camerei.