Tartă Cu Roșii De Moștenire
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 388 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.97 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 411 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, mozzarella, pesto și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tartă Cu Roșii De Moștenire, Tartă Cu Roșii De Moștenire, și Tartă Cu Roșii De Moștenire.
Instrucțiuni
Amestecați făina, untul, scurtarea, parmezanul, piperul și sarea într-un castron cu vârful degetelor sau cu un blender de patiserie (sau pulsați într-un robot de bucătărie) până când amestecul seamănă cu o masă grosieră cu niște bulgări de dimensiuni aproximativ de mazăre.
Stropiți 2 linguri de apă cu gheață și amestecați ușor cu o furculiță (sau pulsați în robotul de bucătărie) până se încorporează.
Strângeți ușor o mână mică: dacă nu se ține împreună fără să se destrame, adăugați mai multă apă, câte 1 lingură odată, amestecând (sau pulsând) după fiecare adăugare până la încorporare, continuând să testați. (Nu suprasolicitați aluatul, altfel va deveni dur.)
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru și împărțiți-l în 2 porții. Cu călcâiul mâinii, ungeți fiecare porție o dată într-o mișcare înainte pentru a ajuta la distribuirea grăsimii. Adunați ambele porții de aluat în 1 bilă, apoi bateți într-un disc. Se răcește, învelit în folie de plastic, până când este ferm, aproximativ 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată într-o rundă de 12 inci și încadrați-vă într-o tigaie rotundă de 9 inci, cu o jantă detașabilă.
Rolați sucitorul deasupra tigaiei pentru a tăia aluatul la același nivel cu janta. Înțepați ușor coaja de tartă peste tot cu o furculiță.
Căptușiți coaja cu folie și umpleți cu greutăți de plăcintă sau orez.
Coaceți în mijlocul cuptorului 20 de minute. Îndepărtați cu grijă folia și greutățile și coaceți până devin aurii, încă aproximativ 15 minute. Se răcește în tigaie pe un raft.
Scoateți partea de tigaie și glisați coajă pe un platou. Aranjați o treime din mozzarella în partea de jos a cochiliei și stropiți cu o treime din pesto. Aranjați o treime din feliile de roșii, suprapuse, deasupra brânzei. Se condimentează cu sare și piper. Repetați stratificarea de două ori.
Coaja de tartă poate fi făcută cu 1 zi înainte și păstrată, acoperită, la temperatura camerei.