O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 388 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.97 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 411 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, mozzarella, pesto și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tartă Cu Roșii De Moștenire, Tartă Cu Roșii De Moștenire, și Tartă Cu Roșii De Moștenire.
Instrucțiuni
1
Amestecați făina, untul, scurtarea, parmezanul, piperul și sarea într-un castron cu vârful degetelor sau cu un blender de patiserie (sau pulsați într-un robot de bucătărie) până când amestecul seamănă cu o masă grosieră cu niște bulgări de dimensiuni aproximativ de mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Parmezan
Unt
Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
2
Stropiți 2 linguri de apă cu gheață și amestecați ușor cu o furculiță (sau pulsați în robotul de bucătărie) până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
3
Strângeți ușor o mână mică: dacă nu se ține împreună fără să se destrame, adăugați mai multă apă, câte 1 lingură odată, amestecând (sau pulsând) după fiecare adăugare până la încorporare, continuând să testați. (Nu suprasolicitați aluatul, altfel va deveni dur.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Apă
4
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru și împărțiți-l în 2 porții. Cu călcâiul mâinii, ungeți fiecare porție o dată într-o mișcare înainte pentru a ajuta la distribuirea grăsimii. Adunați ambele porții de aluat în 1 bilă, apoi bateți într-un disc. Se răcește, învelit în folie de plastic, până când este ferm, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
5
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată într-o rundă de 12 inci și încadrați-vă într-o tigaie rotundă de 9 inci, cu o jantă detașabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Formă Tartă
7
Rolați sucitorul deasupra tigaiei pentru a tăia aluatul la același nivel cu janta. Înțepați ușor coaja de tartă peste tot cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulare
Tigaie
8
Căptușiți coaja cu folie și umpleți cu greutăți de plăcintă sau orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
9
Coaceți în mijlocul cuptorului 20 de minute. Îndepărtați cu grijă folia și greutățile și coaceți până devin aurii, încă aproximativ 15 minute. Se răcește în tigaie pe un raft.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
Tigaie
1
Scoateți partea de tigaie și glisați coajă pe un platou. Aranjați o treime din mozzarella în partea de jos a cochiliei și stropiți cu o treime din pesto. Aranjați o treime din feliile de roșii, suprapuse, deasupra brânzei. Se condimentează cu sare și piper. Repetați stratificarea de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Felii De Roșii
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Brânză
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
1
Coaja de tartă poate fi făcută cu 1 zi înainte și păstrată, acoperită, la temperatura camerei.