Tartă Cu Roșii De Moștenire

Tartă Cu Roșii De Moștenire
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 388 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.97 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 411 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, mozzarella, pesto și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tartă Cu Roșii De Moștenire, Tartă Cu Roșii De Moștenire, și Tartă Cu Roșii De Moștenire.

Instrucțiuni

1
Amestecați făina, untul, scurtarea, parmezanul, piperul și sarea într-un castron cu vârful degetelor sau cu un blender de patiserie (sau pulsați într-un robot de bucătărie) până când amestecul seamănă cu o masă grosieră cu niște bulgări de dimensiuni aproximativ de mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
ParmezanParmezan
UntUnt
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
2
Stropiți 2 linguri de apă cu gheață și amestecați ușor cu o furculiță (sau pulsați în robotul de bucătărie) până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Strângeți ușor o mână mică: dacă nu se ține împreună fără să se destrame, adăugați mai multă apă, câte 1 lingură odată, amestecând (sau pulsând) după fiecare adăugare până la încorporare, continuând să testați. (Nu suprasolicitați aluatul, altfel va deveni dur.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
ApăApă
4
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru și împărțiți-l în 2 porții. Cu călcâiul mâinii, ungeți fiecare porție o dată într-o mișcare înainte pentru a ajuta la distribuirea grăsimii. Adunați ambele porții de aluat în 1 bilă, apoi bateți într-un disc. Se răcește, învelit în folie de plastic, până când este ferm, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
5
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată într-o rundă de 12 inci și încadrați-vă într-o tigaie rotundă de 9 inci, cu o jantă detașabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
7
Rolați sucitorul deasupra tigaiei pentru a tăia aluatul la același nivel cu janta. Înțepați ușor coaja de tartă peste tot cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
TigaieTigaie
8
Căptușiți coaja cu folie și umpleți cu greutăți de plăcintă sau orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Coaceți în mijlocul cuptorului 20 de minute. Îndepărtați cu grijă folia și greutățile și coaceți până devin aurii, încă aproximativ 15 minute. Se răcește în tigaie pe un raft.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
1
Scoateți partea de tigaie și glisați coajă pe un platou. Aranjați o treime din mozzarella în partea de jos a cochiliei și stropiți cu o treime din pesto. Aranjați o treime din feliile de roșii, suprapuse, deasupra brânzei. Se condimentează cu sare și piper. Repetați stratificarea de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Felii De RoșiiFelii De Roșii
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
BrânzăBrânză
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
Coaja de tartă poate fi făcută cu 1 zi înainte și păstrată, acoperită, la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista