Banana Crunch tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 460 calorii, 7g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 62 de cenți pe porție. 34 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați scurtarea, banana, zahărul brun și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 43%. Încercați Tort Crocant Cu Banane, Tort Crocant De Pâine Cu Banane, și Tort de banane cu crumble crumble crunch pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 8x8 inch. Faceți toppingul crocant de ovăz: într-un castron mic, combinați ovăzul rulat, zahărul brun, untul topit și 2 linguri de nuci tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Nuc
Zahăr Brun
Ovăz Laminat
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
Tigaie
2
Se amestecă bine și se lasă deoparte.
3
Într-un castron mare, scurtarea cremei și zahărul alb până la lumină și pufos. Se amestecă banane, ouă și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Scurtarea
Banane
Vanilie
Cremă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Combinați făina de ovăz, făina universală, bicarbonatul de sodiu și sarea. Bateți în amestec cremă. Se amestecă 1/2 cană de nuci tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Bucăți De Nuc
Bicarbonat De Sodiu
Făină De Ovăz
Sare
5
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Se presară cu toppingul crocant de ovăz.
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 35 până la 40 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. Se lasă să se răcească.