Orange & Blackberry Panther Tart este un desert care servește 10. O porție conține 237 calorii, 3G de proteine, și 17g de grăsime. Pentru 1,36 USD pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită condimente de plăcintă cu mere, marmeladă de portocale, unt și zahăr. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pantera Roz, Tartă Cu Macaroane Cu Mure, și Tarta Cu Caș De Mure.
Instrucțiuni
1
Pe o suprafață ușor făinată, rulați aluatul într-un 12 in. cerc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
2
Transferați pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
3
Într-un castron mic, combinați crema de brânză, zahărul cofetarilor și marmelada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Cremă De Brânză
Marmeladă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se întinde peste patiserie până la 1-1 / 4 in. de margini. Se acoperă cu mure până la 1 in. de margine crema de branza. Îndoiți marginile de patiserie peste umplutură, lăsând centrul descoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mure
Cremă De Brânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Într-un castron mic, combinați nucile, zahărul, făina și untul; se presara peste mure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mure
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Coaceți la 400 de euro timp de 35-40 de minute sau până când crusta este aurie și umplutura este bulbucată. Folosind hârtia pergament, glisați tarta pe o grătar pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Suport De Sârmă
Cuptor
7
Într-un cuptor cu microunde, topiți așchii de copt și scurtați; se amestecă până se omogenizează. Se amestecă condimentul de plăcintă cu mere.
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru tartă. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.