Salată de Crab în frunze de andive
Salata de Crab în frunze de andive este un fel principal care servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară are 153 calorii, 22g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $2.85 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți muștar dijon, oțet de vin alb, arpagic și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Salată de Crab în frunze de andive, Salată De Somon-Frunze De Andive Umplute, și Salată De Creveți Și Avocado Pe Frunze De Andive.
Instrucțiuni
Bateți oțetul, muștarul, oregano, sarea și piperul într-un castron mare pentru a amesteca. Treceți treptat în ulei.
Adăugați carnea de crab și aruncați ușor pentru a acoperi.
Aranjați sulițele de andive pe un platou. Lingurați carnea de crab deasupra sulițelor de andive.
Se presară cu arpagic și se servește.
Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Pinot Grigio
Crabul poate fi asociat cu Chardonnay, Riesling și Pinot Grigio. Crabul răcit are un gust minunat cu pinot grigio. Crabul cald (în special cu unt) poate fi asortat cu un Chardonnay cu unt sau un Riesling Fructat crocant. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat, parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. La gust, arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniat de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie generală de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină cu o notă subtilă de pâine prăjită.