Tartă Cu Nucă De Cocos
Reteta de nucă de cocos Flan ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 1 oră și 55 de minute. Acest desert are 352 calorii, 7g de proteine, și 20g de grăsime per portie. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ouă, fulgi de nucă de cocos, lapte de nucă de cocos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Tartă cu nucă de cocos (tartă cu nucă de cocos), Tartă cu nucă de cocos (tartă cu fructe de cocos), și Tartă Cu Nucă De Cocos.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Într-o cratiță mică la foc mediu-mic, topiți zahărul până se caramelizează.
Turnați-l într-un vas cu flan, placă de plăcintă sau vas rotund de copt cu sufle cu laturi superficiale, învârtindu-l pentru a acoperi fundul.
Într-un bol mare de amestecare, bateți ouăle până se spumează cu un bici de sârmă. Bateți în laptele condensat, laptele de cocos, extractul de vanilie și 1/4 cană de nucă de cocos.
Se toarnă amestecul în vasul de copt pregătit. Acesta va trebui să se coace într-o baie de apă în cuptor. Așezați vasul într-o tigaie mare cu părțile laterale și turnați cu grijă apă în jurul flanului pentru a veni 2/3 în sus pe laturi. Transferați cu grijă în cuptorul preîncălzit.
Coaceți aproximativ 1 oră, până când flanul este setat și centrul se mișcă doar puțin, așa cum ar face un cheesecake.
Scoateți din cuptor și baie de apă și se lasă să se răcească complet. Întoarceți flanul pe un platou plat de servire.
Tăiați în felii pentru servire.
Garnisiți cu frișcă și nucă de cocos prăjită.