Tartă Cu Nuci De Macadamia Cu Ciocolată-Caramel

Tartă Cu Nuci De Macadamia Cu Ciocolată-Caramel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tarta cu nuci de macadamia cu ciocolată-Caramel. Această rețetă face 10 porții cu 525 calorii, 5g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți apă cu gheață, zahăr, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 271 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Monede de aur cu caramel de fructe de pasiune, fasole magică de migdale cu Caramel acoperit cu ciocolată și batoane de ciocolată macadamia cu caramel de scorțișoară, Tarta Cu Caramel Macadamia, și Tarta Cu Caramel Macadamia pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
sau crustă: amestecați făina, zahărul pudră șisare în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
2
Adăugați untul și tăiați-l cu viraje pornite/oprite până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3
Adăugați 1 lingură de apă cu gheață și amestecați doar până se formează aglomerări umede,adăugând mai multă apă cu gheață cu lingurițe dacă amestecul este uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Transferați aluatul în 9-inch-diametrutart pan cu fund detașabil. Folosind degetele ușor făinoase, apăsați aluatul ferm și uniform pe părțile inferioare și în sus ale tigaiei. Se răcește crusta 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Poziționați raftul în centrul cuptorului și preîncălziți la 375 cm.F. căptușiți crusta cu folie; umpleți cu fasole uscată sau greutăți pentru plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Coaceți crustapână la auriu pal în jurul marginilor și laturilorsunt setate, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Îndepărtați fasolea foiland; coaceți până când crusta este aurie și gătită, aproximativ 14 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Transferla raft și se răcește crusta complet în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1
Aduceți crema la foc Mico cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se ia de pe foc.
3
Adăugați ciocolată; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
4
Puneți 3 linguri de ganache în 1 colț de pungă mică de plastic resigilabilă și sigilați; puneți deoparte la temperatura camerei pentru lipire.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
5
Răspândiți ganache rămas uniformpeste fundul crustei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
6
Presărați nuci de macadamia tocate uniform peste ganachelayer în crustă. Congelați crusta în timp ce vă pregătițicaramel de umplere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
1
Combinați zahărulși 1/3 cană de apă în medii greiratiță. Se amestecă peste căldură medie-micăpână când zahărul se dizolvă. Creșteți căldura și fierbeți fără a amesteca până când siropul este auriu, perindând ocazional părțile tigaiei cu perie de patiserie umedă și tigaie învolburată, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Scoateți tigaia dincăldură.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați smântână și unt; se amestecă până când orice bucăți de caramel se dizolvă și amestecul este neted. Atașați termometru bomboane lapartea de tigaie și se aduce amestecul să fiarbă la foc mediu-mare. Se fierbe fără agitare până când termometrul înregistrează 240 de metri pătrați, aproximativ 2 1 / 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caramel BițiCaramel Biți
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Se ia de pe foc.
5
Whiskin vanilie și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Scoateți crusta din congelator. Lucrarerapid, se toarnă umplutura de caramel în crustă.Agitați ușor tigaia pentru a permite umplereaașezați uniform în crustă. Se răcește complet latemperatura camerei, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
7
Scoateți crusta din congelator. Lucrarerapid, se toarnă umplutura de caramel în crustă.Agitați ușor tigaia pentru a permite umplereaașezați uniform în crustă. Se răcește complet latemperatura camerei, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
8
Așezați punga de plastic resigilabilă rezervată cu ganache de ciocolată în cuptorul cu microunde și încălziți la intervale de 5 secunde până când este netedă și turnată. Folosind foarfece, tăiați vârful foarte mic din colțul sacului cuganache. Pipe ganache decorativ overcaramel de umplere în crosshatch model. Chillpână când ciocolata este setată, aproximativ 20 minutes.DO înainte: se poate face cu 2 zile înainte.Acoperiți și păstrați la rece. Aduceți tarta în camerătemperatura înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
9
Scoateți părțile laterale din tava de tartă.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
10
Așezați platoul tarton.
11
Tăiați în pene și serviți cuînghețată de vanilie, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
12
Bon App Ampercoltit
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista