Tartă Cu Nuci De Macadamia Cu Ciocolată-Caramel

Tartă Cu Nuci De Macadamia Cu Ciocolată-Caramel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tarta cu nuci de macadamia cu ciocolată-Caramel. Această rețetă face 10 porții cu 525 calorii, 5g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți apă cu gheață, zahăr, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 271 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Monede de aur cu caramel de fructe de pasiune, fasole magică de migdale cu Caramel acoperit cu ciocolată și batoane de ciocolată macadamia cu caramel de scorțișoară, Tarta Cu Caramel Macadamia, și Tarta Cu Caramel Macadamia pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
sau crustă: amestecați făina, zahărul pudră șisare în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2
Adăugați untul și tăiați-l cu viraje pornite/oprite până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
3
Adăugați 1 lingură de apă cu gheață și amestecați doar până se formează aglomerări umede,adăugând mai multă apă cu gheață cu lingurițe dacă amestecul este uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Transferați aluatul în 9-inch-diametrutart pan cu fund detașabil. Folosind degetele ușor făinoase, apăsați aluatul ferm și uniform pe părțile inferioare și în sus ale tigaiei. Se răcește crusta 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Poziționați raftul în centrul cuptorului și preîncălziți la 375 cm.F. căptușiți crusta cu folie; umpleți cu fasole uscată sau greutăți pentru plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
6
Coaceți crustapână la auriu pal în jurul marginilor și laturilorsunt setate, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
7
Îndepărtați fasolea foiland; coaceți până când crusta este aurie și gătită, aproximativ 14 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
8
Transferla raft și se răcește crusta complet în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1
Aduceți crema la foc Mico cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se ia de pe foc.
3
Adăugați ciocolată; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
4
Puneți 3 linguri de ganache în 1 colț de pungă mică de plastic resigilabilă și sigilați; puneți deoparte la temperatura camerei pentru lipire.
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
5
Răspândiți ganache rămas uniformpeste fundul crustei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
6
Presărați nuci de macadamia tocate uniform peste ganachelayer în crustă. Congelați crusta în timp ce vă pregătițicaramel de umplere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
1
Combinați zahărulși 1/3 cană de apă în medii greiratiță. Se amestecă peste căldură medie-micăpână când zahărul se dizolvă. Creșteți căldura și fierbeți fără a amesteca până când siropul este auriu, perindând ocazional părțile tigaiei cu perie de patiserie umedă și tigaie învolburată, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Scoateți tigaia dincăldură.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați smântână și unt; se amestecă până când orice bucăți de caramel se dizolvă și amestecul este neted. Atașați termometru bomboane lapartea de tigaie și se aduce amestecul să fiarbă la foc mediu-mare. Se fierbe fără agitare până când termometrul înregistrează 240 de metri pătrați, aproximativ 2 1 / 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caramel BițiCaramel Biți
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Se ia de pe foc.
5
Whiskin vanilie și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Scoateți crusta din congelator. Lucrarerapid, se toarnă umplutura de caramel în crustă.Agitați ușor tigaia pentru a permite umplereaașezați uniform în crustă. Se răcește complet latemperatura camerei, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
7
Scoateți crusta din congelator. Lucrarerapid, se toarnă umplutura de caramel în crustă.Agitați ușor tigaia pentru a permite umplereaașezați uniform în crustă. Se răcește complet latemperatura camerei, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
8
Așezați punga de plastic resigilabilă rezervată cu ganache de ciocolată în cuptorul cu microunde și încălziți la intervale de 5 secunde până când este netedă și turnată. Folosind foarfece, tăiați vârful foarte mic din colțul sacului cuganache. Pipe ganache decorativ overcaramel de umplere în crosshatch model. Chillpână când ciocolata este setată, aproximativ 20 minutes.DO înainte: se poate face cu 2 zile înainte.Acoperiți și păstrați la rece. Aduceți tarta în camerătemperatura înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
9
Scoateți părțile laterale din tava de tartă.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
10
Așezați platoul tarton.
11
Tăiați în pene și serviți cuînghețată de vanilie, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
12
Bon App Ampercoltit
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista