Tartă Cu Nuci De Macadamia Cu Ciocolată-Caramel

Tartă Cu Nuci De Macadamia Cu Ciocolată-Caramel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tarta cu nuci de macadamia cu ciocolată-Caramel. Această rețetă face 10 porții cu 525 calorii, 5g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți apă cu gheață, zahăr, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 271 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Monede de aur cu caramel de fructe de pasiune, fasole magică de migdale cu Caramel acoperit cu ciocolată și batoane de ciocolată macadamia cu caramel de scorțișoară, Tarta Cu Caramel Macadamia, și Tarta Cu Caramel Macadamia pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
sau crustă: amestecați făina, zahărul pudră șisare în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
2
Adăugați untul și tăiați-l cu viraje pornite/oprite până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
3
Adăugați 1 lingură de apă cu gheață și amestecați doar până se formează aglomerări umede,adăugând mai multă apă cu gheață cu lingurițe dacă amestecul este uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Transferați aluatul în 9-inch-diametrutart pan cu fund detașabil. Folosind degetele ușor făinoase, apăsați aluatul ferm și uniform pe părțile inferioare și în sus ale tigaiei. Se răcește crusta 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Poziționați raftul în centrul cuptorului și preîncălziți la 375 cm.F. căptușiți crusta cu folie; umpleți cu fasole uscată sau greutăți pentru plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Coaceți crustapână la auriu pal în jurul marginilor și laturilorsunt setate, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Îndepărtați fasolea foiland; coaceți până când crusta este aurie și gătită, aproximativ 14 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Transferla raft și se răcește crusta complet în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
1
Aduceți crema la foc Mico cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Se ia de pe foc.
3
Adăugați ciocolată; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
4
Puneți 3 linguri de ganache în 1 colț de pungă mică de plastic resigilabilă și sigilați; puneți deoparte la temperatura camerei pentru lipire.
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
5
Răspândiți ganache rămas uniformpeste fundul crustei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
6
Presărați nuci de macadamia tocate uniform peste ganachelayer în crustă. Congelați crusta în timp ce vă pregătițicaramel de umplere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
1
Combinați zahărulși 1/3 cană de apă în medii greiratiță. Se amestecă peste căldură medie-micăpână când zahărul se dizolvă. Creșteți căldura și fierbeți fără a amesteca până când siropul este auriu, perindând ocazional părțile tigaiei cu perie de patiserie umedă și tigaie învolburată, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Scoateți tigaia dincăldură.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați smântână și unt; se amestecă până când orice bucăți de caramel se dizolvă și amestecul este neted. Atașați termometru bomboane lapartea de tigaie și se aduce amestecul să fiarbă la foc mediu-mare. Se fierbe fără agitare până când termometrul înregistrează 240 de metri pătrați, aproximativ 2 1 / 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caramel BițiCaramel Biți
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Se ia de pe foc.
5
Whiskin vanilie și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Scoateți crusta din congelator. Lucrarerapid, se toarnă umplutura de caramel în crustă.Agitați ușor tigaia pentru a permite umplereaașezați uniform în crustă. Se răcește complet latemperatura camerei, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
7
Scoateți crusta din congelator. Lucrarerapid, se toarnă umplutura de caramel în crustă.Agitați ușor tigaia pentru a permite umplereaașezați uniform în crustă. Se răcește complet latemperatura camerei, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
8
Așezați punga de plastic resigilabilă rezervată cu ganache de ciocolată în cuptorul cu microunde și încălziți la intervale de 5 secunde până când este netedă și turnată. Folosind foarfece, tăiați vârful foarte mic din colțul sacului cuganache. Pipe ganache decorativ overcaramel de umplere în crosshatch model. Chillpână când ciocolata este setată, aproximativ 20 minutes.DO înainte: se poate face cu 2 zile înainte.Acoperiți și păstrați la rece. Aduceți tarta în camerătemperatura înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
9
Scoateți părțile laterale din tava de tartă.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
10
Așezați platoul tarton.
11
Tăiați în pene și serviți cuînghețată de vanilie, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
12
Bon App Ampercoltit
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista