Tartă Cu Mousse De Tei
Lime Mousse Tart este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 720 calorii, 8g de proteine, și 58G de grăsime. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de caș de var, cremă de brânză, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce este destul de rău. Încercați Tartă Cu Mousse De Lămâie, Tartă Cu Mousse Triplă De Fructe De Pădure, și Tartă Cu Mousse De Dovleac-Banane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Montați piecrust într-o tigaie ușor unsă de 9 1/2 inch; apăsați în marginile canelate. Îndoiți orice exces de aluat în afara tigaiei și prindeți-l pentru a-l fixa în tigaie. (Acest lucru va împiedica alunecarea în tigaie pe măsură ce se coace.) Prindeți Generos fundul și părțile laterale ale piecrustului cu o furculiță și înghețați 20 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 42
Așezați piecrust pe o foaie de copt și coaceți 15 minute sau până se rumenesc. Se răcește pe un suport de sârmă 20 de minute sau până se răcește complet. Atingeți ușor excesul de crustă din părțile laterale ale tigaiei, folosind un sucitor.
Ciocolată albă cu microunde într-un castron mic pentru microunde, la 1 1/2 minute sau până se topește și se omogenizează, amestecând la intervale de 30 de secunde.
Bateți crema de brânză înmuiată la viteză medie cu un mixer electric până când este ușoară și pufoasă.
Adăugați ciocolată topită și bateți până se omogenizează, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale.
Adăugați caș de var și bateți până se omogenizează.
Bateți smântâna grea la viteză mare cu un mixer electric până se formează vârfuri moi. Îndoiți ușor în amestec de lămâie. Se amestecă amestecul în crusta pregătită, se amestecă amestecul în centrul tartei. (
Amestecul va fi cu aproximativ 2 inci mai mare decât marginea superioară a crustei.) Chill 4 ore.
Garnisiți cu bucle de tei și zmeură proaspătă, dacă doriți.