Tartă Cu Lapte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete europene, așa că încercați Latte Flan. Această rețetă servește 6. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 214 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Dacă aveți kahlua, ouă, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Flan de Guavan și brânză (Flan De Guayaba y Queso), Flanul Meu Simplu De Cremă (Flan Leche Filipinez), și Flan De Arroz con Leche (Flan de budincă de orez) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați 1/2 cană de zahăr și apă într-o cratiță mică și grea și gătiți la foc mediu-mare până când zahărul se dizolvă, amestecând frecvent. Continuați să gătiți 10 minute sau până devin aurii, amestecând continuu. Se toarnă imediat în cupe de cremă de 6 (6 uncii) acoperite cu spray de gătit, basculând rapid până când zahărul caramelizat acoperă fundul cupelor.
Combinați laptele și espresso într-o cratiță medie la foc mediu; gatiti 5 minute sau pana cand espresso se dizolva (nu fierbeti).
Se ia de pe foc; se amestecă 1/4 cană zahăr și Kahlua.
Combinați ouăle și albușurile într-un castron mare; se amestecă bine cu un tel. Adăugați treptat amestecul de lapte fierbinte în amestecul de ouă, amestecând constant. Împărțiți amestecul uniform între cupele de cremă pregătite.
Așezați căni într-o tigaie de 13 x 9 inci; adăugați apă fierbinte în tigaie la o adâncime de 1 inch.
Coaceți la 350 timp de 50 de minute sau până când un cuțit introdus în centru iese curat.
Scoateți cupele din tigaie; se răcește complet pe un suport de sârmă. Acoperiți și răciți cel puțin 8 ore.
Slăbiți marginile cremelor cu un cuțit sau o spatulă de cauciuc.
Așezați o farfurie de desert, cu susul în jos, deasupra fiecărei căni și inversați cremele pe farfurii.
Stropiți orice sirop caramelizat rămas peste creme.