Tartă Cu Lapte

Tartă Cu Lapte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete europene, așa că încercați Latte Flan. Această rețetă servește 6. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 214 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Dacă aveți kahlua, ouă, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Flan de Guavan și brânză (Flan De Guayaba y Queso), Flanul Meu Simplu De Cremă (Flan Leche Filipinez), și Flan De Arroz con Leche (Flan de budincă de orez) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Combinați 1/2 cană de zahăr și apă într-o cratiță mică și grea și gătiți la foc mediu-mare până când zahărul se dizolvă, amestecând frecvent. Continuați să gătiți 10 minute sau până devin aurii, amestecând continuu. Se toarnă imediat în cupe de cremă de 6 (6 uncii) acoperite cu spray de gătit, basculând rapid până când zahărul caramelizat acoperă fundul cupelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Combinați laptele și espresso într-o cratiță medie la foc mediu; gatiti 5 minute sau pana cand espresso se dizolva (nu fierbeti).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Se ia de pe foc; se amestecă 1/4 cană zahăr și Kahlua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KahluaKahlua
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
5
Combinați ouăle și albușurile într-un castron mare; se amestecă bine cu un tel. Adăugați treptat amestecul de lapte fierbinte în amestecul de ouă, amestecând constant. Împărțiți amestecul uniform între cupele de cremă pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Așezați căni într-o tigaie de 13 x 9 inci; adăugați apă fierbinte în tigaie la o adâncime de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
7
Coaceți la 350 timp de 50 de minute sau până când un cuțit introdus în centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
8
Scoateți cupele din tigaie; se răcește complet pe un suport de sârmă. Acoperiți și răciți cel puțin 8 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Slăbiți marginile cremelor cu un cuțit sau o spatulă de cauciuc.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
10
Așezați o farfurie de desert, cu susul în jos, deasupra fiecărei căni și inversați cremele pe farfurii.
11
Stropiți orice sirop caramelizat rămas peste creme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista