Tartă cu ghimbir și prune
Tarta cu prune cu ghimbir ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 61 de calorii , 1 g de proteine și 0 g de grăsime per porție. Pentru 37 de cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Vă este adusă de Taste of Home. Un amestec de amidon de porumb, ghimbir cristalizat, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . 17 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Cu un scor de 23% , acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Tarta Rustic Ginger Plum , Plum Tart With Ginger Crust și Plum Delicious: Damson Plum Custard Tart .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400°. Pe o suprafață de lucru, derulați foaia de aluat.
Rotiți la un 12 inchi. cerc.
Transferați pe o foaie de copt tapetată cu hârtie de copt.
Într-un castron mare, amestecați prunele cu 3 linguri de zahăr și amidon de porumb. Aranjați prunele pe aluat, în formă de roată, până la 2 inchi de margini; se presară cu ghimbir. Îndoiți marginea de patiserie peste prune, pliând pe măsură ce mergeți.
Într-un castron mic, bate albușul de ou și apa; ungeți aluatul îndoit.
Se presară cu zahărul rămas.
Coaceți 20-25 de minute sau până când crusta este maro aurie. Se răcește pe tigaie pe un grătar.
Se serveste cald sau la temperatura camerei.
Vin recomandat: Port
Portul sunt alegeri grozave pentru Tart. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto.
Beciurile Sf. Barthelemy Portul Zinfandel
O culoare roșu rubiniu intens care strălucește în pahar descrie acest port Zinfandel. Aromele sunt un amestec complex de lemn dulce, mure și o șoaptă de vanilie. Gustul bogat de dulceata are note de lemn dulce, ierburi, condimente si coacaze, cu un final persistent de migdale si anason. Unele combinații alimentare recomandate sunt prăjiturile de crab, brânză Gorgonzola, Chèvre, smochine și ciocolată sau un trabuc bun.