Tartă Cu Căpșuni-Kiwi-Migdale
Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție conține 208 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pastă de migdale, făină, kiwi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tartă Cu Kiwi Cu Căpșuni, Tartă Cu Căpșuni-Kiwi, și Tartă Cu Căpșuni Kiwi.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.în vasul robotului de bucătărie cu lamă metalică, puneți pasta de migdale. Acoperiți; procesați cu impulsuri pornite și oprite până când sunt măcinate fin.
Adăugați unt, făină și ou; procesați până se omogenizează. Pune deoparte.
Pe foaia de cookie-uri unse, derulați aluatul în 1 dreptunghi mare. Apăsați în dreptunghi de 12x9 inci, apăsând ferm perforațiile pentru a sigila. Îndoiți 1/2 inch de margini de aluat, formând marginea crustei.
Întindeți amestecul de pastă de migdale peste aluat până la margine.
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până când crusta este maro aurie. Răspândiți imediat conservele peste tartă. Aranjați fructele peste tarta caldă.
Se servește cald sau rece.