Tartă Cu Cremă Mixtă De Fructe De Pădure
Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 261 calorii, 9g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână cremă de brânză, gelatină, afine și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tartă de brânză cu cremă de fructe de pădure mixtă fără coacere pentru # SundaySupper, Cupcakes cu cheesecake Triple Berry preferate de fani cu glazură de smântână, compot mixt de fructe de pădure, frișcă proaspătă, crustă de Cracker Graham, și Tarta Rustică Mixtă Cu Fructe De Pădure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, zdrobiți 1 cană de căpșuni cu blender de patiserie sau furculiță. Rezervați 1 cană de căpșuni rămase.
În castron mediu, se toarnă apă clocotită peste gelatină; se amestecă aproximativ 2 minute sau până când gelatina se dizolvă complet. Se amestecă căpșunile zdrobite în gelatină. La frigider 20 de minute.
Între timp, lăsând barele de granola în pungi, zdrobiți barele de granola cu sucitor.
Presărați granola zdrobită în partea inferioară a plăcii de plăcintă din sticlă de 9 inci, împingând firimiturile în partea laterală a plăcii pentru a face crustă.
Într-un castron mic, bateți crema de brânză, zahărul și extractul de migdale cu mixerul electric la viteză medie-mare până la omogenizare. Picătură de linguri peste granola zdrobit; ușor răspândit pentru a acoperi partea de jos a crustei.
Îndoiți ușor afinele, zmeura și restul de 1 cană de căpșuni în amestec de gelatină. Lingură peste amestecul de brânză cremă. Dați la frigider aproximativ 3 ore sau până când este ferm.
Se servește acoperit cu topping biciuit.