Tartă Cu Cremă De Lămâie Fără Coacere
Tarta cu cremă de lămâie fără coacere ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 31g de grăsime, și un total de 459 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână frișcă, unt, zahăr brun auriu și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Tartă Cu Cremă De Lămâie Fără Coacere, Tartă de brânză cu cremă de fructe de pădure mixtă fără coacere pentru # SundaySupper, și Tarta de dovleac fără coacere cu frișcă de arțar-Pecan.
Instrucțiuni
Topiți 6 linguri de unt în tigaie medie la foc mediu-mare.
Bateți până când amestecul bulează gros, aproximativ 2 minute.
Se amestecă firimiturile de cracker; se amestecă 1 minut. Folosind spatele furcii, apăsați amestecul cald de firimituri peste părțile inferioare și superioare ale tăvii de tartă cu diametrul de 9 inci, cu fundul detașabil. Se răcește complet crusta.
Se toarnă laptele într-o ceașcă mică de cremă.
Presărați gelatina peste.
Lăsați să stea până când gelatina se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Bateți 1 cană de zahăr, suc de lămâie și coajă de lămâie într-o cratiță medie grea pentru a se amesteca bine.
Bateți ouăle, apoi rămânând 4 linguri de unt.
Bateți la foc mediu până când crema se îngroașă și începe să fiarbă, aproximativ 5 minute; se ia de pe foc.
Adăugați amestecul de gelatină; bateți până se dizolvă gelatina.
Lăsați să stea până când începeți să setați, aproximativ 10 minute.
Se toarnă umplutura caldă în crustă. Se răcește până când umplutura este fermă, cel puțin 3 ore și până la 1 zi.
Bateți smântâna și restul de 1 lingură de zahăr într-un castron mediu până se formează vârfuri. Pipă sau lingură cremă peste tartă.
Serviți imediat sau răciți până la 4 ore.