Tartă Cu Cremă De Lămâie Fără Coacere

Tartă Cu Cremă De Lămâie Fără Coacere
Tarta cu cremă de lămâie fără coacere ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 31g de grăsime, și un total de 459 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână frișcă, unt, zahăr brun auriu și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Tartă Cu Cremă De Lămâie Fără Coacere, Tartă de brânză cu cremă de fructe de pădure mixtă fără coacere pentru # SundaySupper, și Tarta de dovleac fără coacere cu frișcă de arțar-Pecan.

Instrucțiuni

1
Topiți 6 linguri de unt în tigaie medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Bateți zahărul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Bateți până când amestecul bulează gros, aproximativ 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Se amestecă firimiturile de cracker; se amestecă 1 minut. Folosind spatele furcii, apăsați amestecul cald de firimituri peste părțile inferioare și superioare ale tăvii de tartă cu diametrul de 9 inci, cu fundul detașabil. Se răcește complet crusta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțiteChifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțite
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
5
Se toarnă laptele într-o ceașcă mică de cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
LapteLapte
6
Presărați gelatina peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
7
Lăsați să stea până când gelatina se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
8
Bateți 1 cană de zahăr, suc de lămâie și coajă de lămâie într-o cratiță medie grea pentru a se amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
9
Bateți ouăle, apoi rămânând 4 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
10
Bateți la foc mediu până când crema se îngroașă și începe să fiarbă, aproximativ 5 minute; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
11
Adăugați amestecul de gelatină; bateți până se dizolvă gelatina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
12
Lăsați să stea până când începeți să setați, aproximativ 10 minute.
13
Se toarnă umplutura caldă în crustă. Se răcește până când umplutura este fermă, cel puțin 3 ore și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
14
Bateți smântâna și restul de 1 lingură de zahăr într-un castron mediu până se formează vârfuri. Pipă sau lingură cremă peste tartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
15
Serviți imediat sau răciți până la 4 ore.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista