Tartă Cu Cremă De Banane Fără Lactate
Această rețetă face 1 porții cu 3532 calorii, 52G de proteine, și 202g de grăsime fiecare. Pentru $10.86 pe portie, această rețetă acoperă 51% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de prăjituri, zahăr, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Lactate Fără Căpșuni Banane "Inghetata", Înghețată Fără Lactate Cu Banane-Nucă De Cocos, și Înghețată Bananan Pops fără lactate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală de dimensiuni medii se toarnă toate ingredientele de cremă, cu excepția gelatinei și se amestecă energic.
Se pune la foc mediu-mare și se aduce aproape la fierbere. Reduceți căldura, astfel încât amestecul să nu fiarbă. Se amestecă continuu, astfel încât amestecul să nu se lipească de fundul vasului și să ardă. Gatiti pana cand amestecul este ingrosat aproximativ 10 minute.Bloom pulbere de gelatină într-o apă de 1 lingură. Cuptor cu microunde timp de 30 de secunde la mare.
Amestecul se va lichefia. Se amestecă pentru a încorpora și se răcește ușor.
Se amestecă în amestec de banane.Se lasă să se răcească la temperatura camerei timp de 30-45 de minute. Se da la frigider 1 ora. (Acest lucru nu se poate face în avans, deoarece bananele se rumenesc atunci când sunt refrigerate prea mult timp).într-un castron de dimensiuni medii amestecați firimiturile cu scurtarea. Apăsați într-o tigaie cu fund fals de 4x12x2 inci. (Vezi imaginea). Apăsați ferm părțile laterale folosind degetele pentru a apăsa marginea. Aceasta construiește părțile laterale pentru a preveni ruperea atunci când sunt scoase din tava de tartă.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit de 350 de minute pentru 10 minute sau până când devine ușor auriu.Se răcește la temperatura camerei sau se accelerează procesul în frigider timp de 15 minute.
Se toarnă ciocolata topită pe firimiturile răcite.
Răspândiți cu o spatulă. (Când ciocolata se întărește, împiedică umplutura să se înmoaie până la firimituri, oferindu-vă o coajă robustă și o surpriză plăcută)
Se toarnă amestecul de umplutură de banane răcit peste crustă , întins în colțurile exterioare.Se acoperă cu topping bătut, se dă la frigider.Când este gata de servit, presărați cookie-uri amaretti zdrobite deasupra.