Tartă Cu Cireșe

Tartă Cu Cireșe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tarta cu cireșe. O porție conține 388 calorii, 4G de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cap la magazin și ridica toate scop făină, sare, lapte, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Somon glazurat cu cireșe cu tartă de miere cu Salsa rustică de cireșe, Tartă Cu Ciocolată Cu Cireșe, și Tarta de frangipan cu mere-cireșe-ciocolată albă cu Sorbet de mere verzi și compot de coniac de cireșe-mere.

Instrucțiuni

1
Combinați făina, zahărul și sarea în procesor; amestecați 5 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
2
Adăugați untul și tăiați-l, folosind viraje pornite/oprite, până când amestecul seamănă cu făina fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
3
Adăugați oul și procesați doar până se formează aglomerări umede. Adunați aluatul în bilă; împărțiți în jumătate. Aplatizați fiecare jumătate în disc. Înfășurați în plastic și răciți până când este suficient de ferm pentru a se rostogoli, aproximativ 1 oră. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Păstrați la rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
FolieFolie
OuăOuă
1
Poziționați rack-ul în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se amestecă conservele, cireșele tocate, coaja și extractul de migdale într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
ConservăConservă
CireșeCireșe
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Rolați 1 disc de aluat pe o suprafață ușor făinată până la o rundă de 11 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
4
Transferați rotund în tava de tartă cu diametrul de 9 inci, cu fundul detașabil. Apăsați ușor aluatul în tigaie; tăiați consola chiar și cu partea superioară a laturilor tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
TigaieTigaie
5
Răspândiți umplutura în crustă; se presară cu fistic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De FisticNuci De Fistic
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
6
Rolați al doilea disc de aluat pe o suprafață ușor făinată până la o rundă de 11 inci; tăiați în benzi de 3/4 inci lățime. Aranjați mai multe benzi, distanțate la 3/4 inch, peste umplere. Sus cu mai multe benzi la unghi ușor, formând zăbrele. Benzi de presă Se termină la marginea tigaie, tunderea consola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
Bateți oul și laptele integral într-un castron mic pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte IntegralLapte Integral
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Periați o parte din glazură peste crusta de zăbrele; se presară cu 2 linguri de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
ZahărZahăr
3
Coaceți tarta până când crusta este maro aurie și umplutura de cireșe clocotește gros, aproximativ 1 oră 5 minute. Se răcește tarta complet în tigaie pe raft. (Tarta poate fi pregătită cu 1 zi înainte. Acoperiți și păstrați la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista