Tartă Cu Ciocolată Și Cireșe

Tartă Cu Ciocolată Și Cireșe
Tarta cu ciocolată și cireșe ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,23 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 394 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți amidon de porumb, zahăr, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Somon glazurat cu cireșe cu tartă de miere cu Salsa rustică de cireșe, Tartă Cu Ciocolată Cu Cireșe, și Tartă Cu Ciocolată Și Cireșe.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 177°. se amestecă 3 linguri. unt topit nesărat în 1 1/3 căni de pesmet de ciocolată; apăsați într-o tigaie de tartă de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt NesăratUnt Nesărat
Firimituri De FursecuriFirimituri De Fursecuri
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
CuptorCuptor
2
Coaceți 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Bateți 1/4 cană amidon de porumb, 1/2 cană zahăr și 2 ouă mari până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ZahărZahăr
OuăOuă
4
Încălziți 2 căni de lapte și un vârf de sare până fierbe, șoptind. Se toarnă 1/3 din lapte în amestec de ouă, amestecând, apoi se toarnă înapoi în tigaie. Căldură mai mică; gatiti, batand, pana se ingroasa. Se strecoară și se amestecă în 3 oz. ciocolată dulce-amăruie tocată, amestecând până se topește. Se răcește 5 minute; bateți în 2 linguri. unt nesărat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Dulce-amarăCiocolată Dulce-amară
Unt NesăratUnt Nesărat
LapteLapte
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
PolonicPolonic
TigaieTigaie
5
Se toarnă în crustă; se răcește cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
6
Într-o tigaie, gătiți 1/3 cană de zahăr și 1/2 cană de apă, învârtind tigaia ocazional, până când amestecul devine chihlimbar deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați 1 lb. cireșe Bing înjumătățite, fără sâmburi; gatiti, amestecand, timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
8
Scoateți cireșele din lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
9
Se amestecă 2 lingurițe. amidon de porumb cu 1 lingură. apă și se adaugă la lichidul de cireșe; gatiti timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
CireșeCireșe
ApăApă
10
Transferați cireșele și lichidul în castron și răciți. Lingurați compotul rece peste tartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
CompotCompot
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista