Tartă Cu Ciocolată Și Cireșe
Tarta cu ciocolată și cireșe ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,23 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 394 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți amidon de porumb, zahăr, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Somon glazurat cu cireșe cu tartă de miere cu Salsa rustică de cireșe, Tartă Cu Ciocolată Cu Cireșe, și Tartă Cu Ciocolată Și Cireșe.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°. se amestecă 3 linguri. unt topit nesărat în 1 1/3 căni de pesmet de ciocolată; apăsați într-o tigaie de tartă de 9 inci.
Bateți 1/4 cană amidon de porumb, 1/2 cană zahăr și 2 ouă mari până se omogenizează.
Încălziți 2 căni de lapte și un vârf de sare până fierbe, șoptind. Se toarnă 1/3 din lapte în amestec de ouă, amestecând, apoi se toarnă înapoi în tigaie. Căldură mai mică; gatiti, batand, pana se ingroasa. Se strecoară și se amestecă în 3 oz. ciocolată dulce-amăruie tocată, amestecând până se topește. Se răcește 5 minute; bateți în 2 linguri. unt nesărat.
Se toarnă în crustă; se răcește cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Într-o tigaie, gătiți 1/3 cană de zahăr și 1/2 cană de apă, învârtind tigaia ocazional, până când amestecul devine chihlimbar deschis.
Adăugați 1 lb. cireșe Bing înjumătățite, fără sâmburi; gatiti, amestecand, timp de 5 minute.
Scoateți cireșele din lichid.
Se amestecă 2 lingurițe. amidon de porumb cu 1 lingură. apă și se adaugă la lichidul de cireșe; gatiti timp de 2 minute.
Transferați cireșele și lichidul în castron și răciți. Lingurați compotul rece peste tartă.