Ciocolata, caramelul și Tarta cu nuci ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 539 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de apă cu gheață, frișcă grea, nuci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tarta Caramel-nuc cu glazura de ciocolata, Tartă Cu Nucă De Caramel Cu Curmale De Ciocolată (Fără Gluten, Fără Cereale, Vegană), și Tarta Cu Nuca De Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă făina și sarea în procesor 5 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
2
Adăugați unt la procesor. Folosind viraje pornite / oprite, amestecați până se formează o masă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
3
Adăugați 4 linguri de apă cu gheață. Amestecați până când aluatul începe să se unească, adăugând mai multă apă cu gheață cu lingurițe dacă este uscat. Aduna aluat; aplatiza în disc. Înfășurați; se răcește cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Aluat
Folie
4
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată până la o rundă de 14 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
5
Transferați aluatul într-o tigaie cu diametrul de 11 inci, cu fundul detașabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Formă Tartă
6
Tăiați toate surplombele, cu excepția a 1/2 inch. Îndoiți consola și apăsați, formând laturi duble groase. Pierce crusta peste tot cu furculita; se răcește 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
7
Preîncălziți cuptorul la 400 F. crusta de linie cu folie; umpleți cu fasole uscată sau greutăți de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Uscată
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Cuptor
8
Coaceți 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Îndepărtați folia și fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
10
Coaceți până devin aurii, apăsând cu spatele furculiței dacă se formează bule de crustă, cu aproximativ 20 de minute mai mult. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Se amestecă 1 cană de zahăr și 1/4 cană de apă într-o cratiță mare și grea la foc mic până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura. Aduceți la fierbere, perindând părțile laterale ale tigaiei cu o perie de patiserie umedă. Se fierbe fără agitare până la culoarea chihlimbarului profund, tigaie învârtită ocazional, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
Tigaie Cu Sos
Tigaie
2
Se ia de pe foc; se adaugă smântână (amestecul se va bule). Întoarceți tigaia la foc mic; bateți caramelul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie
3
Adăugați unt, miere și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Unt
Miere
4
Bateți până când sosul se îngroașă ușor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Se ia de pe foc.
6
Adăugați toată ciocolata; bateți până se omogenizează. Se amestecă nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
7
Răspândiți umplutura în crustă. Se răcește tarta până se întărește, cel puțin 3 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch