Tartă cu ceapă deschisă, brânză de capră și nuci de pin

Tartă cu ceapă deschisă, brânză de capră și nuci de pin
Ceapa cu față deschisă, brânza de capră și Tarta cu nuci de pin este o vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 635 calorii. Pentru $3.28 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de băț de scorțișoară, ghimbir măcinat, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de mâncare și vin. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 65%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sandvișuri cu roșii prăjite cu față deschisă și brânză de capră cu chipsuri de parmezan, Tartă Elvețiană Cu Brânză De Capră, Coacăze Și Nuci De Pin, și Prosciutto cu față deschisă, Ricotta proaspătă și sandvișuri cu marmeladă de ceapă roșie.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie, pulsați făina cu sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Adăugați gălbenușurile de ou și uleiul de măsline; pulsează până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
3
Adăugați untul și pulsul până când amestecul seamănă cu masa grosieră. Cu mașina pornită, adăugați încet apa și procesați doar până când aluatul se reunește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
4
Transferați aluatul pe o foaie de folie de plastic și puneți-l într-un disc. Înfășurați discul și dați-l la frigider timp de cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
5
Într-o tigaie mare, amestecați ceapa cu 3 linguri de ulei de măsline până când este acoperită bine. Acoperiți și gătiți ceapa la foc moderat, amestecând ocazional, până când sunt foarte moi, aproximativ 30 de minute. Reduceți focul la minim dacă ceapa începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Descoperă tigaia. Creșteți ușor căldura și continuați să gătiți, amestecând frecvent, până când ceapa devine un maro auriu bogat, cu aproximativ 30 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Între timp, aduceți o oală mare cu apă la fierbere. Îndepărtați frunzele de smog de pe coaste, lăsând frunzele cât mai intacte; rezervați coastele pentru o altă utilizare. Blanch frunzele de bietă în apa clocotită până se înmoaie, 1 1/2 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
9
Scurgeți frunzele și reîmprospătați-le sub apă curentă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
10
Se scurge din nou și se usucă bine.
11
Într-o mașină de tocat condimente, combinați bățul de scorțișoară cu cuișoarele, ghimbirul, nucșoara și piperul și măcinați până la o pulbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
12
Adăugați 1 1/4 lingurițe din amestecul de condimente în ceapă și amestecați până se încorporează uniform; rezervați amestecul rămas pentru o altă utilizare. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
13
Într-un castron mic, folosind o lingură de lemn, bateți ușor brânza de capră cu crme frache și 1 linguriță de sare până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
14
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
15
Setați discul de aluat între 2 foi mari de hârtie de ceară și rotiți-l într-un dreptunghi de 12 pe 15 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
16
Transferați patiseria într-un vas de copt ceramic de 9 x 12 inci adâncime de cel puțin 1 1/2 inci. Tapetați patiseria cu frunzele de smog, permițându-le să se extindă dincolo de surplombul de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
17
Folosind o spatulă, întindeți amestecul de brânză de capră peste bietă într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Chard ElvețianChard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
18
Întindeți ceapa condimentată peste brânză și presărați cu nuci de pin. Îndoiți frunzele extinse de smog și patiseria peste umplutura de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Chard ElvețianChard Elvețian
19
Ungeți patiseria și frunzele de smog cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Chard ElvețianChard Elvețian
20
Coaceți tarta aproximativ 40 de minute, sau până când patiseria este aurie.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
21
Scoateți din cuptor și transferați într-un suport.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
22
Lăsați să se răcească cel puțin 30 de minute înainte de a servi cald sau la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Revista