Tartă cu ceapă deschisă, brânză de capră și nuci de pin
Ceapa cu față deschisă, brânza de capră și Tarta cu nuci de pin este o vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 635 calorii. Pentru $3.28 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de băț de scorțișoară, ghimbir măcinat, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de mâncare și vin. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 65%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sandvișuri cu roșii prăjite cu față deschisă și brânză de capră cu chipsuri de parmezan, Tartă Elvețiană Cu Brânză De Capră, Coacăze Și Nuci De Pin, și Prosciutto cu față deschisă, Ricotta proaspătă și sandvișuri cu marmeladă de ceapă roșie.
Instrucțiuni
1
Într-un robot de bucătărie, pulsați făina cu sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați gălbenușurile de ou și uleiul de măsline; pulsează până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
3
Adăugați untul și pulsul până când amestecul seamănă cu masa grosieră. Cu mașina pornită, adăugați încet apa și procesați doar până când aluatul se reunește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Transferați aluatul pe o foaie de folie de plastic și puneți-l într-un disc. Înfășurați discul și dați-l la frigider timp de cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
5
Într-o tigaie mare, amestecați ceapa cu 3 linguri de ulei de măsline până când este acoperită bine. Acoperiți și gătiți ceapa la foc moderat, amestecând ocazional, până când sunt foarte moi, aproximativ 30 de minute. Reduceți focul la minim dacă ceapa începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Descoperă tigaia. Creșteți ușor căldura și continuați să gătiți, amestecând frecvent, până când ceapa devine un maro auriu bogat, cu aproximativ 30 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Între timp, aduceți o oală mare cu apă la fierbere. Îndepărtați frunzele de smog de pe coaste, lăsând frunzele cât mai intacte; rezervați coastele pentru o altă utilizare. Blanch frunzele de bietă în apa clocotită până se înmoaie, 1 1/2 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard Elvețian
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
9
Scurgeți frunzele și reîmprospătați-le sub apă curentă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
10
Se scurge din nou și se usucă bine.
11
Într-o mașină de tocat condimente, combinați bățul de scorțișoară cu cuișoarele, ghimbirul, nucșoara și piperul și măcinați până la o pulbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
12
Adăugați 1 1/4 lingurițe din amestecul de condimente în ceapă și amestecați până se încorporează uniform; rezervați amestecul rămas pentru o altă utilizare. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
13
Într-un castron mic, folosind o lingură de lemn, bateți ușor brânza de capră cu crme frache și 1 linguriță de sare până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Capră
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
14
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
15
Setați discul de aluat între 2 foi mari de hârtie de ceară și rotiți-l într-un dreptunghi de 12 pe 15 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
16
Transferați patiseria într-un vas de copt ceramic de 9 x 12 inci adâncime de cel puțin 1 1/2 inci. Tapetați patiseria cu frunzele de smog, permițându-le să se extindă dincolo de surplombul de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
17
Folosind o spatulă, întindeți amestecul de brânză de capră peste bietă într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Capră
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Chard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
18
Întindeți ceapa condimentată peste brânză și presărați cu nuci de pin. Îndoiți frunzele extinse de smog și patiseria peste umplutura de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Chard Elvețian
19
Ungeți patiseria și frunzele de smog cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Chard Elvețian
20
Coaceți tarta aproximativ 40 de minute, sau până când patiseria este aurie.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
21
Scoateți din cuptor și transferați într-un suport.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
22
Lăsați să se răcească cel puțin 30 de minute înainte de a servi cald sau la temperatura camerei.