Tartă cu ceapă, brânză și slănină
O porție conține 393 calorii, 8g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 90 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, gălbenuș de ou, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tarta Cu Bacon Cu Branza De Ceapa, Tarta cu ceapa si Bacon, și Tarta cu ceapa si Bacon.
Instrucțiuni
Se amestecă făina și sarea în procesor.
Adăugați unt și scurtare; folosind porniri/opriri, tăiați până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Adăugați 2 linguri de apă cu gheață și procesați până se formează aglomerări umede, adăugând mai multă apă cu gheață cu lingurițe dacă aluatul este uscat. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc. Înfășurați în plastic și răciți cel puțin 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Întindeți aluatul pe suprafața de lucru ușor făinată până la o rundă de 11 inci.
Transferați în tigaie de 9 inci cu fund detașabil. Apăsați aluatul pe părțile inferioare și în sus ale tigaiei. Pierce crusta peste tot cu furculita. Congelați 10 minute. Crusta de linie cu folie; umpleți cu fasole uscată sau greutăți de plăcintă.
Coaceți crusta 10 minute.
Îndepărtați folia și fasolea.
Coaceți până când crusta este setată și parțial gătită, cu aproximativ 15 minute mai mult. Se răcește crusta în timp ce se face umplutura. Mențineți temperatura cuptorului.
Saut bacon în tigaie medie la foc mediu până când este crocant, aproximativ 4 minute.
Transferați slănina pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Se adaugă ceapa și vârful de zahăr la picăturile din tigaie și se fierbe până când ceapa devine maro auriu, aproximativ 20 de minute.
Bateți smântâna, oul, gălbenușul de ou, piperul, sarea și nucșoara într-un castron mic pentru a amesteca.
Intinde ceapa pe fundul crustei coapte; presară slănină peste, apoi brânză.
Se toarnă amestecul de smântână peste.
Coaceți până când tarta este umflată și umplutura este setată, aproximativ 25 de minute. Tarta rece pe raft 10 minute.
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei.
Se servește cald sau la temperatura camerei.