Tartă Cu Caramel Butternut
Reteta Butternut Caramel Flan ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 6. O porție conține 215 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de dovlecei de butternut, zahăr, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tartă Cu Leche (Tartă Cu Caramel), Flan de Caramelo (tartă cu Caramel), și Tartă Cu Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Înveliți 6 (6 uncii) cupe de cremă sau ramekine cu spray de gătit; deoparte.
Combinați 1/3 cană de zahăr, 3 linguri de apă și sirop într-o cratiță mică și grea la foc mediu-mare; gătiți până se dizolvă zahărul, amestecând ușor după cum este necesar pentru a dizolva zahărul uniform. Continuați să gătiți 11 minute sau până la aur (nu amestecați). Turnați imediat amestecul de zahăr în cupe de cremă pregătite, înclinând rapid pentru a acoperi fundul cupelor.
Puneți dovleceii într-o cratiță mare; acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere; acoperiți și gătiți 12 minute sau până când sunt foarte fragede.
Scurgeți într-un colizor peste un bol, rezervând 3 linguri de lichid de gătit.
Așezați dovleceii și lichidul de gătit rezervat într-un blender sau robot de bucătărie.
Scoateți piesa centrală a capacului blenderului (pentru a permite evacuarea aburului); fixați capacul blenderului pe blender.
Așezați un prosop curat peste deschidere în capacul blenderului (pentru a evita stropirile); amestecați până când părțile netede și răzuite ale bolului.
Așezați dovleceii piureți, 1/2 cană de zahăr și ingredientele rămase într-un bol mare; amestecați cu un bici.
Turnați amestecul uniform în Căni pregătite.
Puneți căni într-o tigaie de 13 x 9 inch; adăugați apă fierbinte în tigaie la o adâncime de 1 inch.
Coaceți la 325 timp de 1 oră sau până când un cuțit introdus în centru iese curat.
Scoateți cupele din tigaie; se răcește pe un suport de sârmă 15 minute. Acoperiți ușor și răciți 4 ore sau peste noapte.
Slăbiți marginile cremelor cu un cuțit sau o spatulă de cauciuc.
Așezați o farfurie pentru desert, cu susul în jos, deasupra fiecărei căni; inversați pe farfurii.
Stropiți orice sirop caramelizat rămas peste cremă.
Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache
Tempranillo, Albarino și Grenache sunt alegerile mele de top pentru spaniolă. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Hacienda Lopez De Haro Tempranillo. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Hacienda Lopez De Haro Tempranillo]()
Hacienda Lopez De Haro Tempranillo
Îmbătrânirea sa scurtă, 3-4 luni în butoaie NOI, asigură complexitatea vinului, însoțind aromele de fructe roșii și lemn dulce tipice soiului. Un vin gustos, bogat în gusturi fructate, cu o structură dulce de tanin care lasă un postgust lung.