Tartă cu caise și afine

Tartă cu caise și afine
Tarta cu caise și afine ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 15 porții cu 159 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână făină, ouă, fasole de vanilie și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tartă cu caise și afine, Tarta Cu Caise, și Tarta Cu Nuci De Caise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți coaja de tartă: într-un mixer în picioare prevăzut cu paleta, amestecați pasta de migdale, zahărul și sarea cu 3 linguri de unt la viteză medie până la omogenizare. Bateți în untul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De MigdalePastă De Migdale
UntUnt
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați 2 căni de făină și bateți la viteză mică până se combină, apoi bateți oul și laptele. Răzuiți aluatul pe o bucată de folie de plastic și aplatizați-l într-un disc. Înfășurați bine și dați-l la frigider timp de 2 ore, până când este foarte ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
FolieFolie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
3
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Pe o suprafață de lucru ușor făinată, întindeți aluatul la o rundă de 14 inci, grosime de 1/4 inci; transferați într-o tigaie de tartă canelată de 12 inci cu fundul detașabil, apăsând peste partea inferioară și în sus, fără a vă întinde. Tăiați orice exces de aluat. Congelați coaja timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
5
Tapetați coaja cu folie și umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Coaceți timp de 35 de minute, până când patiseria este fermă și începe să se coloreze.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Scoateți folia și greutățile și coaceți coaja încă 20 de minute, până devin aurii și fierte. Dacă janta începe să se rumenească prea repede, acoperiți cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Transferați coaja de tartă într-un raft; lasa sa se raceasca.
9
Între timp, faceți umplutura: într-o cratiță medie, combinați laptele cu boabele de vanilie și semințele și jumătate din zahăr. Se aduce la foc mic la foc moderat, amestecând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
SemințeSemințe
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
10
Se ia de pe foc.
11
Scoateți boabele de vanilie și rezervați pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
12
Umpleți un castron mare cu apă cu gheață. Într-un castron mediu rezistent la căldură, bateți ouăle cu amidonul de porumb și zahărul rămas până se omogenizează. Treceți treptat în jumătate din laptele fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ApăApă
ZahărZahăr
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
13
Se toarnă amestecul în cratiță și se aduce la fierbere la foc moderat, amestecând constant, până când crema de patiserie se îngroașă, 3 minute; răzuiește într-un vas din oțel inoxidabil. Puneți vasul în baia de gheață și lăsați să stea, amestecând des, până când crema de patiserie s-a răcit complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
14
Întindeți crema de patiserie în coajă într-un strat uniform. Aranjați sferturile de caise în patru cercuri concentrice, lăsând un spațiu de 1 inch între al doilea și al treilea cerc și o rundă de 2 inci în centrul tartei. Completați spațiile cu afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
AfineAfine
CaiseCaise
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
15
Coaceți tarta timp de 50 de minute, până când caisele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaiseCaise
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
16
Lasă să se răcească ușor. Desfaceți tarta, tăiați-o în pene și serviți-o caldă sau la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate4
Revista