Tarta cu caise și afine ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 15 porții cu 159 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână făină, ouă, fasole de vanilie și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tartă cu caise și afine, Tarta Cu Caise, și Tarta Cu Nuci De Caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți coaja de tartă: într-un mixer în picioare prevăzut cu paleta, amestecați pasta de migdale, zahărul și sarea cu 3 linguri de unt la viteză medie până la omogenizare. Bateți în untul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Migdale
Unt
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați 2 căni de făină și bateți la viteză mică până se combină, apoi bateți oul și laptele. Răzuiți aluatul pe o bucată de folie de plastic și aplatizați-l într-un disc. Înfășurați bine și dați-l la frigider timp de 2 ore, până când este foarte ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Folie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
3
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Pe o suprafață de lucru ușor făinată, întindeți aluatul la o rundă de 14 inci, grosime de 1/4 inci; transferați într-o tigaie de tartă canelată de 12 inci cu fundul detașabil, apăsând peste partea inferioară și în sus, fără a vă întinde. Tăiați orice exces de aluat. Congelați coaja timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Formă Tartă
5
Tapetați coaja cu folie și umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Uscată
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
6
Coaceți timp de 35 de minute, până când patiseria este fermă și începe să se coloreze.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Scoateți folia și greutățile și coaceți coaja încă 20 de minute, până devin aurii și fierte. Dacă janta începe să se rumenească prea repede, acoperiți cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
8
Transferați coaja de tartă într-un raft; lasa sa se raceasca.
9
Între timp, faceți umplutura: într-o cratiță medie, combinați laptele cu boabele de vanilie și semințele și jumătate din zahăr. Se aduce la foc mic la foc moderat, amestecând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Vanilie
Semințe
Zahăr
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
10
Se ia de pe foc.
11
Scoateți boabele de vanilie și rezervați pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Vanilie
12
Umpleți un castron mare cu apă cu gheață. Într-un castron mediu rezistent la căldură, bateți ouăle cu amidonul de porumb și zahărul rămas până se omogenizează. Treceți treptat în jumătate din laptele fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Apă
Zahăr
Ouă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
13
Se toarnă amestecul în cratiță și se aduce la fierbere la foc moderat, amestecând constant, până când crema de patiserie se îngroașă, 3 minute; răzuiește într-un vas din oțel inoxidabil. Puneți vasul în baia de gheață și lăsați să stea, amestecând des, până când crema de patiserie s-a răcit complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Patiserie
Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie Cu Sos
Bol
14
Întindeți crema de patiserie în coajă într-un strat uniform. Aranjați sferturile de caise în patru cercuri concentrice, lăsând un spațiu de 1 inch între al doilea și al treilea cerc și o rundă de 2 inci în centrul tartei. Completați spațiile cu afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Patiserie
Afine
Caise
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
15
Coaceți tarta timp de 50 de minute, până când caisele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caise
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
16
Lasă să se răcească ușor. Desfaceți tarta, tăiați-o în pene și serviți-o caldă sau la temperatura camerei.