Tartă cu budincă și fructe de pădure cu crustă de cracare Graham

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați budinca și Tarta de fructe de pădure cu crustă de cracare Graham. Această rețetă servește 8. O porție conține 321 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați mure, gătiți și serviți" budincă de vanilie, biscuiți graham și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Felie de Cheesecake cu fructe de pădure pe crustă de cracker Graham, Cupcakes Triple Berry Cheesecake preferate de fani cu glazură de smântână, compot mixt de fructe de pădure, frișcă proaspătă, crustă de cracare Graham, și Ginger Graham Cracker Crust pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Pentru crustă: zdrobiți biscuiții graham cu mâna sau cu un masher de cartofi pentru a obține firimituri fine.
Încălziți untul într-o cratiță sau cuptor cu microunde până la jumătate topit. Lucrați untul în firimituri cu vârful degetelor până când firimiturile arată ca nisipul umed. Folosind vârful degetelor, apăsați crusta într-o placă de plăcintă de 9 inci sau o tigaie de plăcintă de aluminiu de unică folosință pentru a face un strat uniform pe fundul și părțile laterale ale tigaiei.
Coaceți până când crusta este o nuanță mai închisă, aproximativ 12 minute, și lăsați să se răcească complet.
Faceți budinca conform instrucțiunilor pachetului.
Lăsați să stea aproximativ 5 până la 10 minute amestecând ocazional pentru a împiedica formarea unei piele pe vârful budincii.
Folosiți o lingură sau o spatulă de cauciuc pentru a răzui budinca în coaja de cracare graham și a o netezi într-un strat uniform.
Puneți tarta la frigider până când budinca este răcită și setată, cel puțin 1 oră.
Între timp, tăiați tulpinile de pe căpșuni și spălați-le cu celelalte fructe de pădure într-o strecurătoare sub apă rece.
Se scurge apoi întins pe prosop de hârtie să se usuce. Puteți fie aranja fructe de padure frumos peste budinca sau doar un fel de ușor le rostogoli pe ea. Acoperiți ușor tarta cu folie de plastic și refrigerați. Puteți face Tarta cu până la 4 ore în avans.