Tartă crocantă cu mere

Tartă crocantă cu mere
Tarta crocantă cu mere este o rețetă vegetariană lacto-ovo cu 8 porții. Acest desert are 144 de calorii , 1 g de proteine și 4 g de grăsimi per porție. Pentru 70 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare până la servire, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute . 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită praf de copt, unt, mere acrișoare și scorțișoară măcinată. Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor absolut de 0% . Acest scor este foarte prost (dar totuși remediabil). Tarta crocantă cu mere - conținut scăzut de calorii , tarta crocantă cu mere și rodie și tarta crocantă cu mere și nuci sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un bol mare, combinați făina, praful de copt, sarea și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Unt Rece Nesărat (1 Băț), Tăiat CubulețeUnt Rece Nesărat (1 Băț), Tăiat Cubulețe
Pere Feliate, Bine Scurse (câte Conserve Fiecare)Pere Feliate, Bine Scurse (câte Conserve Fiecare)
Semințe De Dovleac NeprăjiteSemințe De Dovleac Neprăjite
Echipamente pe care le vei folosi
Bol Standard Pentru Cornet De VafeBol Standard Pentru Cornet De Vafe
2
Încorporați untul până când amestecul seamănă cu firimituri fine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată Mărunt1 Pară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată Mărunt
3
Combinați oul și laptele; adăugați treptat la amestecul de făină, amestecând cu o furculiță până când aluatul formează o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Unt Rece Nesărat (1 Băț), Tăiat CubulețeUnt Rece Nesărat (1 Băț), Tăiat Cubulețe
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
4
Apăsați aluatul pe fundul și pe marginile unei forme de tartă cu fund detașabil, cu diametrul de 30 cm. Aranjați feliile de mere într-un model circular peste aluat, începând de la marginea exterioară și suprapunându-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
5
Pentru topping, combinați zahărul, făina și condimentele într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Unt Rece Nesărat (1 Băț), Tăiat CubulețeUnt Rece Nesărat (1 Băț), Tăiat Cubulețe
Pere Feliate, Bine Scurse (câte Conserve Fiecare)Pere Feliate, Bine Scurse (câte Conserve Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Bol Standard Pentru Cornet De VafeBol Standard Pentru Cornet De Vafe
6
Tăiați în unt până se face sfărâmicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată Mărunt1 Pară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată Mărunt
7
Presărați peste mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
8
Coaceți la 175°C timp de 50-60 de minute sau până când merele sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
12 Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești12 Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
9
Se servește cald sau rece.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista