Tartule De Caramel-Migdale

Tartule De Caramel-Migdale
Tartlets Caramel-migdale ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 226 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de unt, migdale, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 14%. Încercați Tartele de ciocolată-Caramel cu banane prăjite și Caramel de ghimbir-citrice, Tartule De Migdale, și Tartule De Migdale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Procesați primele 3 ingrediente într-un robot de bucătărie doar până când sunt amestecate.
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Adăugați bucăți de unt, pulsând de 5 sau 6 ori sau până când amestecul este sfărâmicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
3
Combinați gălbenușul de ou, frișca și vanilia; se amestecă bine. Cu procesorul care rulează, adăugați încet amestecul de ouă prin jgheabul alimentar; procesați doar până când ingredientele formează o bilă și lăsați părțile laterale ale bolului. Formați aluatul într-un disc plat; acoperiți și răciți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
VanilieVanilie
AluatAluat
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Așezați 3/4 cană de zahăr într-o tigaie mare și grea. Gatiti la foc mediu, amestecand constant cu o lingura de lemn, pana cand zaharul se topeste si siropul este auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
TigaieTigaie
5
Se ia de pe foc și se adaugă încet 3/4 cană cremă, amestecând ușor. (Zahărul se poate sparge și se poate întări, dar se va topi din nou.) Reveniți la căldură și gătiți, amestecând ușor, până când amestecul este neted și îngroșat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
ZahărZahăr
6
Se ia de pe foc; se amestecă extractul de migdale și migdalele feliate. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
Migdale FeliateMigdale Feliate
7
Tăiați aluatul răcit în jumătate; împărțiți fiecare jumătate în 8 bile. Apăsați fiecare bilă într-o tigaie rotundă de 1 1/2" ușor unsă; așezați tigăile de tartlet pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
TigaieTigaie
8
Coaceți la 350 timp de 12 minute. Se răcește ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Creșteți temperatura cuptorului la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Umpleți fiecare coajă de tartlet cu 1 lingură de umplutură de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
11
Coaceți la 400 timp de 14 până la 18 minute sau până la auriu. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
12
Scoateți din tigăi.
13
Notă: pentru varietate, am copt unele dintre tartele în matrițe de 4" x 2" barquette (în formă de barcă). Am redus timpii de coacere pentru crustă și tartule la fiecare 9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista